(Poistunut julkaisusta)

Controller
SRV Yhtiöt Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme Controlleria taloushallinnon monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin

Controller

Tehtäviisi kuuluu projektien taloudellisen tilanteen seuranta ja analysointi sekä kuukausiraportointi-, budjetointi- ja tilinpäätösprosessiin osallistuminen. Vastaat kahden merkittävän tulosyksikön tulos- ja ennusteraportoinnista. Hoidat järjestelmien ylläpitotehtäviä sekä osallistut järjestelmäkehitykseen.  Hoidat myös rakennusprojekteihin liittyviä erityistehtäviä esim. verotukseen ja kiinteistökauppoihin liittyen.

Onnistut tehtävässä, kun olet aktiivinen, ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja taito tarttua tärkeisiin asioihin. Pystyt työskentelemään tehokkaasti annettujen aikarajojen puitteissa.

Edellytämme Microsoft Office –ohjelmiston, erityisesti Excelin, monipuolista käyttötaitoa. Hyperionin eri sovellusten käyttötaito on etu. Hyödynnät tehokkaasti työskentelyssä tarvittavia erilaisia tietojärjestelmiä ja pystyt niitä myös kehittämään.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus. Valitun henkilön toimenkuva voidaan muokata kokemuksen mukaisesti. Rakennusalan tuntemus ja/tai koulutus on työtehtävän hoitamisessa merkittävä etu. Pystyt tarvittaessa työskentelemään myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet mukavassa työyhteisössä.  Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen ja tarjoamme merkittävät henkilöstöedut.

Lisätietoja saat Senior Business Controllerilta Arttu Bergiukselta, puh. 040 861 5351, arttu.bergius@srv.fi. Arttu on parhaiten tavoitettavissa 15.3 klo 14-16 ja 16.3 klo 14-16.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 21.3.2018 mennessä osoitteeseen rekry@srv.fi. Merkitse otsikkoon hakemasi tehtävä.