(Poistunut julkaisusta)

Controller
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Vahvistamme nyt Talous ja Keskuspankki-liiketoiminnon Pankkitoiminnan BC –osastoamme Business controllerilla.

Controller

Tehtävässäsi tuet OP Ryhmän Pankkitoiminnan Tuotteet ja palvelut-liiketoimintajohtoa tavoitteiden asettamisessa, tehokkuuden seurannassa ja analysoinnissa sekä seuraat vastuualueesi kehitystä suhteessa määriteltyihin tavoitteisiin. Tulet osallistumaan vahvasti myös seuranta- ja raportointijärjestelmien ylläpidon ja kehittämisen tehtäviin.

Muutama sana meistä

Pankkitoiminnan Business Control -osastomme tehtävänä on tukea OP Ryhmän ja sen pankkiliiketoiminnan johtoa toiminnan suunnittelussa ja seurannassa. Vastaamme pankkitoiminnan tuloksen ja liiketoiminnan kehityksen analysoinnista, mittaroinnista ja raportoinnista sekä taloudellisesta suunnittelusta ja ennusteista. Kehitämme aktiivisesti pankkitoiminnan tulos-, kannattavuus- ja tehokkuusohjausta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muita organisaatioiden kanssa, ja siksi tiimimme jäsenillä on halua toimia ihmisten kanssa numeroiden lisäksi. Tuemme proaktiivisesti pankkiliiketoiminnan johtoa saavuttamaan tavoitteensa.

Joukkueemme on aikaan saava, kokenut ja ammattimainen, itsenäisesti työtä tekevää, mutta vahvasti yhteen hiileen puhaltavaa. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään talousosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Kanssamme pääset rakentamaan uutta! Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle vertaansa vailla olevat uramahdollisuudet ja edut.

Tehtävässä menestymisen eväät

Olet etsimämme controller, mikäli sinulta löytyy vahvaa, useamman vuoden kokemusta finanssisektorilta sekä pankkitoiminnan talouden tehtävistä. Hallitset erinomaisesti MS Officen työkalut.  Taito hyödyntää SAS ja/tai Tableau-ohjelmia isojen datamassojen käsittelyssä ja raportoinnissa katsotaan merkittäväksi eduksi. Talous- ja laskentaosaamisesi ovat huippukunnossa, tunnet myös liiketoimintaprosessien ja liiketoimintojen hyödyntämät järjestelmät. Kykenet tunnistamaan käytettävissä olevasta datasta oleellisen.

Vaikka rooli onkin itsenäinen, toimit ryhmässä. Tulet toimimaan tiiviissä kontaktissa useiden sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä menestyminen vaatii hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja. Kykenet analyyttiseen ja systemaattiseen ajatteluun. Kehität mielelläsi uusia toimintatapoja ja ilmaiset muutoksen tarpeen rohkeasti.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävistä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Anne Palo-oja, puh. 050 547 3782. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse anne.palo-oja@op.fi.

Voit hakea tehtävään 18.3.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi OP Ura-sivun kautta. Ethän jätä hakemista viime tippaan, sillä täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä!