(Poistunut julkaisusta)

Controller
Purkupiha Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme nyt joukkoomme

CONTROLLERIA LAHTEEN TAI HELSINKIIN

Kyseessä on uusi tehtävä, jossa pääset rakentamaan toimenkuvaasi konsernin kasvua ja kehitystä tukevaksi.

Työskentelet tiiviisti johdon työparina tuoden laskentatoimen osaamisesi liiketoiminnan tueksi.  Vastaat sisäisesti laskennasta, tuotat analyyseja ja raportteja sekä toimit yhteyshenkilönä ulkoisen laskennan palveluntuottajaan – ohjaten ja kehittäen talouden prosesseja. Keskeisenä tehtävänäsi on toiminnanohjaus- ja talousjärjestelmän kehittäminen vastaamaan konsernin tarpeita sekä eri järjestelmien yhteensovittaminen. Lisäksi kehität projektitalouden toimintamalleja ja osallistut osaamisesi mukaisesti yritysostojen järjestelyihin.

Odotamme sinulta:

  • vähintään muutaman vuoden kokemusta controllerin tehtävistä sisältäen sekä sisäisen että ulkoisen laskennan vastuita
  • kokemusta konsernitason laskennasta, projektiliiketoiminnasta sekä talouden järjestelmien kehittämisestä
  • valmiutta tarttua monenlaisiin tehtäviin talousfunktion sisällä
  • itseohjautuvuutta, analyyttisyyttä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

Olet liiketoimintalähtöinen ja yrittäjähenkinen talouden osaaja, joka haluaa kehittää toimintaa ja joka haastaa rohkeasti perinteisiä ajattelumalleja. Arvostamme kokemusta yritysjärjestelyistä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän sekä mutkattoman toimintaympäristön, jossa osaamistasi arvostetaan ja jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Organisaatiomme on matala, jolloin päätöksentekopolut ovat lyhyitä, tehtävänkuvat monipuolisia ja toiminnan kehittäminen on joustavaa. Konsernin kasvaessa tarjoutuu mahdollisuuksia edetä laaja-alaisempiin vastuisiin. Tehtävän toimipaikka on Lahti tai Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöstökonsultti Jenna Jussila, p. 050 442 8444.

Hae tehtävää su 25.2. mennessä Personnelin sivujen kautta: www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen.