(Poistunut julkaisusta)

Controller,
Suomalainen Kirjakauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme asiakkaallemme Suomalaiselle Kirjakaupalle vakituiseen tehtävään Helsinkiin
 
CONTROLLERIA
  
Päätehtäviisi kuuluu vastuu ketjun päivittäisestä ja kuukausittaisesta myynninraportoinnista, johdon raportoinnista, vaihto-omaisuuden ja myyntikatteen laskennasta sekä raportoinnista. Lisäksi osallistut myös kuukausitilinpäätöksiin ja vuodenvaihteen tilinpäätökseen, ennusteiden laadintaan ja budjetointiprosessiin. Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä ketjuyksikön eri osastojen kanssa.
  
Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta vastaavista tehtävistä, sinulla on kaupallinen koulutus, hallitset erinomaisesti Office-ohjelmat, erityisesti Excelin. Tietokantaosaaminen auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. 
 
Työskentelyotteesi on itsenäistä, aktiivista ja analyyttistä. Olet positiivinen ja helposti lähestyttävä sekä aktiivinen vuorovaikuttaja. Työskentelet saumattomasti eri tahojen kanssa, yli yrityksen osastorajojen. Työtä rytmittävät toisinaan tiukatkin aikarajat, joten kykenet tehokkaaseen työskentelyyn myös paineen alla. Työssäsi tulet käyttämään monipuolisesti ainakin seuraavia työkaluja: MS/AX Dynamics, Baswaren ohjelmistot sekä Qlikview. 
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, osaavan, innostuneen ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä Otava-konsernin tarjoamat edut ja mahdollisuudet. Meillä saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä monipuolisesti!
 
Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti palkkatoiveineen osoitteessa www.badenochandclark.fi.  Toimithan pian sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 18.2.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Sisko Lahtinen 8.2.18 alkaen Sisko Lahtinen 040 779 5541.