(Poistunut julkaisusta)

Controller
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 200 kunnan kanssa ja meillä on yli 6 000 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 5 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli n. 213 miljoonaa euroa.

www.esperi.fi.

Haemme konsernihallintoomme Helsinkiin CONTROLLERIA talouden ja raportoinnin tiimiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Controllerin tehtävässä tuotat, käsittelet ja analysoit tietoa liiketoiminnalle päätöksenteon tueksi sekä osallistut aktiivisesti raportointiin ja sen kehittämiseen. Painopistealueena on myynnin ja hinnoittelun seuranta ja valvonta. Lisäksi tehtävään kuuluu myynti- ja toimialaorganisaation sparraaminen ja parhaiden toimintamallien kommunikointi ja edelleen kehittäminen. Tehtäviin kuuluu myös erikseen nimettyjen projektien valvonta ja läpivienti sekä osallistuminen yritysostojen integraatioprosesseihin.

Sinulla on jo parin vuoden työkokemus tilintarkastusassistentin, assistant controllerin, projektipäällikön tai vastaavan tehtävistä. Lisäksi sinulla on suoritettuna korkeakoulututkinto esimerkiksi johdon laskentatoimesta tai tuotantotaloudesta. Olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen, joustava ja ehdottoman sitoutunut saavuttamaan asetetut tavoitteet. Pystyt hyödyntämään eri lähdejärjestelmiä ja Exceliä tehokkaasti. Työssä menestyäksesi tarvitset vahvoja viestinnällisiä taitoa sekä jämäkkää ja määrätietoista otetta saavuttaaksesi asetetut tavoitteet. Työskentelyotteesi on aktiivinen ja ”hihat käärivä”. Esperi -konsernin raportoinnin perustyökaluna on käytössä QlikSense.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja kehittyvän tehtäväkokonaisuuden sekä kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut.

Työskentelet tiiviisti yhteistyössä business controllingin, myynnin ja liiketoimintajohdon kanssa. Organisaation nopea kasvu tekee työstä monimuotoista ja avaa mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Tässä tehtävässä pääset näköalapaikalle voimakkaasti kasvavan ja tavoitehakuisen konsernin keskushallintoon ja olet keskeisessä roolissa uuden tekemisessä ja tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamisessa.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Accounting and Reporting, Antti Kievari, p. 050 528 6688 tai antti.kievari@esperi.fi (puhelimitse 8.2 kello 12 – 16 ja 13.2. kello 9 - 13 ).

Hakuaika päättyy 18.2.2018.