(Poistunut julkaisusta)

Controller
Poolia Suomi Oy / Geodis

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Geodis

Geodis on maailmanlaajuinen logistiikkapalvelujen tarjoaja, jonka päätuotteet ovat lento- ja merirahti, sekä varastointipalvelut. Palvelemme asiakkaitamme yli 65 maassa lähes 40 000 ammattilaisen voimin. Geodis on osa Ranskan valtion rautatieliikenneyhtiötä (SNCF). Geodis Wilson Finland Oy:n pääkonttori on Vantaalla ja Suomessa meillä työskentelee n. 70 henkilöä.

Esittely

Haemme nyt asiakkaamme talousosastolle

CONTROLLERIA

vakituiseen tehtävään. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluvat yrityksen tuloksen raportointi ja analysointi niin konsernille kuin paikalliselle johdolle. Tulosraportoinnin ohella vastuualueisiisi kuuluvat vuotuinen budjettiprosessi ja sitä tukevat kvartaali- sekä viikkoennusteet. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaisten ad hoc –raporttien laatiminen konsernin eri tahoille. Tuot myös oman panoksesi kuukausittaiseen tilinpäätökseen kuluseurannan ja analysoinnin kautta. Vaihtelevuutta työhösi tuo myynnin ja liiketoiminnan johdon tukeminen eri tunnuslukujen ja asiakaskannattavuuksien seurannan myötä.

Tehtävä on hyvin monipuolinen ja vaihteleva, ja tukenasi toimii talousjohtaja sekä neljän hengen taloustiimi.

Edellytykset

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

- korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja/taitoja
- 3-4 vuoden kokemusta samankaltaisista taloushallinnon tehtävistä
- analyyttistä ajattelua
- Office-ohjelmien hyvää hallintaa
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- suomen ja englannin kielten sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa
- kokemus logistiikka-alalta on eduksi

Lisäksi toivomme, että toimit työssäsi pitkäjänteisesti, itsenäisesti, vastuullisesti ja joustavasti. Olet helposti lähestyttävä ja positiivinen sekä aktiivinen vuorovaikuttaja ja työskentelet saumattomasti eri tahojen kanssa. Ymmärrät kokonaisuuksia ja sinulle on tuttua talouden deadlinet ja raportointiaikataulut.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin. Tehtävän hoitoa varten saat osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi.
Haethan paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn saapumisjärjestyksessä!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".