(Poistunut julkaisusta)

Controller, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2019
Oletko reipas ja oma-aloitteinen controller, joka etsii uusia haasteita? Motivoivatko tulokset sinua ja sinulta löytyy proaktiivista ja järjestelmällistä työotetta? Etsimme nyt asiakkaallemme Controlleria Vantaalle osaksi rentoa ja mukavaa tiimiä. Tehtävä sopii hyvin uransa alussa olevalle talousalan osaajalle, sillä motivoitunut, rohkea ja oppimishaluinen asenne ratkaisee. Hae tehtävää jo tänään, sillä etenemme heti sopivien hakijoiden löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet asiakasyrityksen liiketoiminnan tukena. Työnkuvaasi kuuluvat erilaiset raportoinnin ja budjetoinnin tehtävät, sekä analyysien ja laskelmien tuottaminen liiketoimintayksikköjen tarpeisiin. Tuotat raportteja niin yksikkö- kuin yhtiötasolla ja lukujen kautta teet havaintoja ja puutut herkästi poikkeavuuksiin. Lisäksi neuvot ja autat erilaisissa kysymyksissä sekä tuet yksiköitä päätösten teossa.

Tehtävä sopii sinulle, jos sinulla on jo hieman kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja haluat entisestään kehittää osaamistasi. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoista toimialaa yhdistettynä kiinnostaviin työtehtäviin ja rentoon työporukkaan.

Tarjoamme


* Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa kuitenkin kokenut tiimi tukena
* Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta ja viedä osaamisesi uudelle tasolle
* Rennon ja mukavan työyhteisön.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää [täältä] (https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).
TYÖNKUVA

* Budjetointi ja raporttien tuottaminen liiketoiminnan tarpeisiin
* Asiakasyksiköiden kuukausikatkojen rutiinit
* Analyysien ja laskelmien tuottaminen
* Liiketoiminnan tukeminen erilaisissa kysymyksissä ja päätösten teossa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on:
* Tehtävään sopiva korkeakoulututkinto talouden parista
* Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon työtehtävistä esimerkiksi sisäisen laskennan, kirjanpidon ja raportoinnin tehtävistä
* Hyvät Excel taidot ja sujuvat tietotekniset taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Persoona:
* Joustava ja oma-aloitteinen
* Yhteistyötaitoinen ja sosiaalinen
* Tarkka ja huolellinen

Eduksi:
* Isoksi eduksi nähdään SAP-järjestelmän tuntemus

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille
(mailto:hel01@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli noin 2,3 miljardia euroa. Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.