(Poistunut julkaisusta)

CONTROLLER, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.
Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa.
 
Haemme aktiivista ja itseohjautuvaa Controlleria ottamaan haltuun liiketoimintojemme monipuoliset raportointitehtävät sekä raportoinnin uudistamisen ja kehittämisen. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä Teknisen Kaupan johdon ja osastojen vetäjien kanssa, osallistuen mm. liiketoiminnan tulosten mittaamiseen ja seurantaan sekä osastojen toiminnan tukemiseen.
 
Sinulla on ymmärrystä talouden tunnuslukuihin vaikuttavista tekijöistä ja taitoa nähdä liiketoiminnan osa-alueet kokonaisuutena. Uskallat haastaa totuttuja toimintamalleja ja innostut ajatuksesta päästä uudistamaan niitä. Kykenet omaksumaan nopeasti useat ja joskus haastavatkin tietojärjestelmät. Työskentelyotteesi on innovatiivinen, positiivinen ja energinen, ja koet muutostilanteet hienoina mahdollisuuksina. Lukujen lisäksi teet luontevasti ja mielelläsi työtä erilaisten ihmisten parissa. 
 
Keskeiset tehtäväsi ovat
- kuukausittainen ja viikoittainen raportointi johdolle ja eri osastoille
- raportoinnin kehittäminen yhteistyössä osastojen kanssa
- liiketoiminnan tulosten arviointi ja analysointi
- budjetointiin ja ennusteiden tekoon osallistuminen 
- järjestelmien ylläpito ja käyttöopastus henkilöstölle
 
Odotamme sinulta
- tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (vähintään AMK-taso)
- noin viiden vuoden kokemusta tulosten analysoinnista ja raportoinnista
- sujuvaa Excel-osaamista ja toiminnanohjausjärjestelmien tuntemusta
- mahdollisesti kokemusta tietokantojen parissa työskentelystä
- hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.
 
Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän liiketoimintamme näköalapaikalla ja Wihurin kannustavassa työympäristössä. 
 
Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Terhi Airas puh: 040 7000 204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.  
 
Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.1.2019.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.