(Poistunut julkaisusta)

Controller, työllisyyden kuntakokeilu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut, Työllisyyspalvelut

Vernissakatu 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 15.01.2023


Haemme nyt projektityössä viihtyvää, analyyttistä controlleria Vantaan ja Keravan yhteistyössä toteuttamaan työllisyyden kuntakokeiluun.

Olet kokenut tiedon tuottaja, yhdistät sujuvasti taloudellista ja toiminnallista dataa, teet mielelläsi datan pohjalta analyysejä ja raportteja päätöksenteon tueksi.

Tunnistitko itsesi edellisestä? Hienoa! Meillä on juuri nyt tarjolla mielenkiintoinen mahdollisuus, jossa pääset tiedolla johtamisen keinoin oman työsi kautta viemään työllisyyspalveluita uudelle vuosikymmenelle.

Controllerina vastaat työllisyyden kuntakokeilun Vantaan ja Keravan kokonaisuuteen liittyvästä tiedon keruusta, taloudellisen ja toiminnallisen tiedon tuottamisesta, datan analysoinnista sekä raportoinnista. Valmistelet aineistoja ja esityksiä päätöksenteon tueksi, kehittät työllisyyden kuntakokeilun toimenpiteitä yhdessä hankepäällikön sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Toimit avainroolissa, sillä tuotat työllisyyden kuntakokeiluun liittyvää tietoa ja seuraat ajankohtaisia asioita tiedon keruun ja analyysin pohjaksi. Osallistut työllisyyden kuntakokeiluun liittyvien viestintämateriaalien tuottamiseen (esim. tiedotteet, selvitykset, tilastot) sekä kokeilun tulosten ja vaikuttavuuden arviointiin. Olet mukana työllisyyspalveluiden johtoryhmän työskentelyssä kuntakokeilun aikana. Esimiehenäsi toimii hanketoimistoa vetävä hankepäällikkö.

Työllisyyden kuntakokeilu on hallituksen työllisyystavoitteeseen liittyvä kaupunkitasoinen hanke, joka on osa Vantaan kaupungin työllisyyden hoitoon liittyvää strategiaa. Hanke on laaja ja siihen liittyy paljon valmistelutehtäviä sekä huolellista palveluprosessin suunnittelua. Kuntakokeilussa yhteensovitetaan kunnan ja valtion tarjoamia työllisyyden hoidon palveluita uudella tavalla. 

Kokeilussa kehitetään työnhakijoille tarjottavia työllistymistä tukevia palveluja ja palvelumalleja, joiden avulla voidaan nykyistä paremmin tunnistaa ja ratkaista asiakkaiden yksilölliset palvelutarpeet, työllistymisen esteet sekä osaamisen kehittämistarpeet. Vantaalle luodaan tähän liittyen uusi palveluprosessi kuntakokeilussa määritellylle kohderyhmälle. 

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan joustavaa työotetta, kokemusta projektityöskentelystä, kykyä toimia laajassa verkostossa, hyvää yhteistyökykyä, erinomaisia tiedonhankinta-, analysointi- ja raportointitaitoja sekä tietoteknisiä taitoja (aktiivisesti käytettävät työvälineet: Thinking Portfolio, Teams, Sharepoint, Office365).


Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Merkittävän osan työstäsi tulet tekemään moderneissa toimitiloissamme Tikkurilassa, uudistumishenkisessä ilmapiirissä. 

Työpaikkasi sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Liikkumaan ja kulttuuririentoihin pääset tuetusti ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan.  Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Haastattelujen ajankohdat ovat tiistai 28.1.2020 sekä keskiviikko 29.1.2020. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta projektityöskentelystä, raportointi-, analyysi- ja arviointitaitoja sekä kykyä hankkia tietoa taloushallinnon järjestelmistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3194,50 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Susanna Taipale-Vuorinen,
Työllisyyspalvelujohtaja va.
p. 0400444883
susanna.taipale@vantaa.fi
Tavoitettavissa to 9.1.2020 ja ma 13.1 kello 14-16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.