(Poistunut julkaisusta)

Controller Tuotteistus, hinnoittelu ja kustannuslaskenta
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Kuvaus

Haemme HUS Yhtymähallinnon talousjohtoon CONTROLLERIA tuotteistuksen, hinnoittelun ja kustannuslaskennan tiimiin. Tehtävä on vakituinen ja työpiste sijaitsee Meilahden kampuksella.

HUSissa visionamme on toimia terveydenhuollon suunnannäyttäjänä. Parhaan hoidon ja palvelun lisäksi haluamme olla myös paras yhteisö oppia, tutkia ja tehdä merkityksellistä työtä. HUSissa työskentelee noin 27 000 henkilöä ja organisaation liikevaihto on yli 2,5 miljardia euroa.

HUSin talousjohdon yksikkö vastaa toiminnan ja talouden suunnittelusta ja raportoinnista, sairaanhoidollisen ja tukipalveluiden palvelutuotannon tuotteistuksen, hinnoittelun ja kustannuslaskennan ohjauksesta, investointien suunnittelusta ja rahoitustoiminnasta sekä HUSin opetus- ja tutkimusrahoituksen talousraportoinnista.

Tehtäväsi controllerina pitää sisällään toiminnan ja talouden suunnitteluun, kustannuslaskentaan sekä johdon raportointiin liittyviä tehtäviä. Vastuullesi kuuluvat nimettyjen sairaanhoidollisten yksiköiden controller-tehtävät yhteistyössä yksiköiden talouspäälliköiden kanssa. Lisäksi olet mukana kehittämässä taloushallinnon prosesseja controller-tiimin jäsenenä.

Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta kustannuslaskenta- ja raportointitehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää MS Office -ohjelmien hallintaa. Käytössämme olevien talouden järjestelmien (Oracle Fusion, FCCS ja EPM (ent. Hyperion), PowerBI ja Cognos) hallinta on suuri etu.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn, joustavan työajan sekä nykyaikaisen ja asiantuntevan työyhteisön, jossa sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä taloushallinnon prosesseja ja työkaluja. Bonuksena tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen suurimman terveydenhuollon tuottajan toimintaan.

Tartu haasteeseen ja tule osaksi mukavaa tiimiämme!

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.10.2020  
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 7109 Talousjohdon vastuualue
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Kokenut
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa laskentapäällikkö Taru Lehtonen, puh. 050 428 7245.

Työnantajakuvaus
 
HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme. HUS on savuton.

Hakuaika päättyy: 21.9.2020