Controller Trainee #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Digital Industries -yksikön controllertiimin #FutureWerner ymmärtää taloushallinnon päälle ja varmistaa, että kaupalliset prosessit sujuvat mutkattomasti. 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Controller trainee #FutureWerner tukee business controllereita raportoinnissa, luotonhallinnassa ja erilaisissa analyyseissä. Työtehtäviisi kuuluu taloushallinnon eri osa-alueita esimerkiksi projekti- ja huoltotoiminnan parissa. Sisältäen työskentelyä käyttäen SAP-järjestelmää, raportointia, raportoinnin kehittämistä ja tietojen analysointia. Roolia muokataan osaamisesi sekä oppimishalukkuutesi mukaan.

Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä taloushallinnon tiimisi, myynnin sekä projektiorganisaatiomme kanssa. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa pystyt ottamaan lisää vastuuta, haasteita ja kehittämään itsestäsi taloushallinnon huippuosaajan.

 

Mitä controller trainee Wernerilta edellytetään?

Werneriltä edellytetään kaupallista ymmärrystä. Hän on reipas, tarkka ja avoin toisen tai kolmannen vuosikurssin korkeakouluopiskelija. Hänellä on excel-sovellus ja englannin kieli hallussa. Etuna lisäksi nykyaikaisten analysointisovellusten hallinta (esim. Tableau). Kokemus SAP-järjestelmästä on eduksi. 

Haemme Werneriä, joka voisi aloittaa 1.4. opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee? 

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Paikka: Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00–13.00

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Annikki Hyvönen +358 503533887

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot