Controller / Talousyksikkö
Konsernihallinto / Talousyksikkö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Talousyksikkö on osa Tampereen kaupungin konsernihallintoa. Talousyksikkö ohjaa ja tukee kaupungin talouden, laskennan ja investointien suunnittelua, kehittämistä ja raportointia.

Haemme tiimiimme controlleria vakituiseen tehtävään. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Controllerina tehtäviisi kuuluu sisäisen laskennan ohjaus ja kehittäminen, kaupungin talousarviovalmisteluun, raportointiin ja tilinpäätöksen laadintaan osallistuminen sekä talouden organisaation koordinointi. Ohjaat ja koordinoit projektien talousasioita ja olet myyntilaskujen prosessivastaava. Työpöydällesi kuuluu myös muita talouden asiantuntija- ja kehittämistehtäviä.

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta talouden suunnittelusta, raportoinnista ja kustannuslaskennasta. Sinulla on itsenäinen työote, hyvät yhteistyötaidot sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Eduksi katsotaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Jukka Männikkö, puh. 050 576 7539.

Hakuaika päättyy 27.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Talousjohtaja Jukka Männikkö, puh. 050 576 7539.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot