(Poistunut julkaisusta)

Controller talousosastolle
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Aktian talousosastolle haetaan vakituiseen työsuhteeseen controlleria, jonka pääasiallinen tehtävä on viranomaisraportointi ja sen kehittäminen!

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Viranomaisraportoinnin Controllerina työskentelet osana asiantuntijatiimiä ja vastaat oman vastuualueesi raportoinnista viranomaisille aikataulun mukaan. Huolehdit siitä, että raportit ovat voimassaolevien määräysten ja ohjeiden mukaisia, analysoit viranomaisille lähteviä raportteja sekä vastaat niiden oikeellisuudesta ja laadun valvonnasta.

Työskentelet myös aktiivisesti eri toimintojen kanssa kehittääksesi viranomaisraportointia yhdessä sidosryhmien sekä muiden tiimin asiantuntijoiden kanssa. Oletkin läheisessä yhteistyössä esim. Talouden, Riskienhallinnan sekä Data & Analytiikka toimintojen kanssa.

Toivottu osaaminen

Arvostamme laaja-alaista finanssialan osaamista sekä tulos- ja taserakenteen ymmärtämistä, samoin kuin alan viranomaissääntelyn tuntemusta.

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta (KTM tai vastaava), useamman vuoden soveltuvaa työkokemusta sekä erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia. Hallitset MS excelin käytön erittäin hyvin ja arvostamme erityisesti kokemusta Tableau- järjestelmästä sekä ymmärrystä tietovarastoista ja niiden hyödyntämisestä raportoinnissa. Hallitset molempien kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen hyvin.

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja huolellinen, osaat hahmottaa kokonaisuuksia, pystyt keskittymään hyvin kiireessäkin ja osaat tarvittaessa priorisoida tehtäviä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja linjausten noudattaminen ja tarkan sääntelyn ympäristössä toimiminen on sinulle mieluisaa. Viihdyt tiiviissä työympäristössä ja pidät itsenäisestä roolista monipuolisten tehtävien parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväympäristön sekä erinomaiset mahdollisuudet oman työn kehittämiseen. Työyhteisömme on pieni, hyvää yhteistyötä tekevä, viiden hengen asiantuntijan muodostama kokonaisuus, joka on osa konsernin talousosastoa. Toimipaikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa.

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa. 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäälikkö Andreas Lagerbohm puhelimitse, puh. 040 129 6189.

Viimeinen hakupäivä on 25.3.2019.

Täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.