(Poistunut julkaisusta)

Controller, talousosasto
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Me SRV:llä haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön, oppimiseen ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi. 

Haemme Espooseen monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin   

Controlleria

Tehtäväsi liittyvät SRV:n uuden raportointialustan kehittämiseen, käyttöönottoon ja liiketoiminnan kannalta olennaisen analytiikan luomiseen. Tavoitteena on esittää havainnollinen ja eteenpäin katsova tilannekuva liiketoiminnasta sekä projektien etenemisestä, joka mahdollistaa myös oikea-aikaiset toimenpiteet. Olet mukana kehittämässä mittareita, joilla varmistetaan määriteltyjen prosessien mukainen toiminta ja havainnoidaan projekteihin liittyvien riskien ja mahdollisuuksien mittakaava ennakoivasti. Osallistut myös SRV:n kuukausi- ja tilinpäätösraportointiin sinulle määriteltyjen vastuualueiden osalta. 

Toimit SRV konsernin keskitetyssä talousfunktiossa ja raportoit SRV:n talousjohtajalle. Teet tiivistä yhteistyötä erityisesti muiden SRV:n talous- ja rahoitusammattilaisten kanssa, mutta ison talon kaikkien ammattilaisten osaaminen on käytettävissäsi. 

Onnistut tehtävässä, kun olet aktiivinen, ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja taito tarttua ja viedä maaliin tärkeät asiat. Pystyt työskentelemään tehokkaasti annettujen aikarajojen puitteissa ja tartut aktiivisesti avoimiin ja ratkaisua kaipaaviin asioihin. Toimenkuvaa voidaan muokata kokemuksesi mukaisesti. 

Toivomme sinulta 

  •     Microsoft Office –ohjelmiston, erityisesti Excelin, monipuolista käyttötaitoa ja erilaisten tietojärjestelmien tehokasta hyödyntämistä
  •     Erityisesti Power BI-ohjelmiston ja myös Hyperionin eri sovellusten käyttötaitoa, sovellusrakenteen ymmärtäminen on merkittävä etu
  •     Ylempää korkeakoulututkintoa
  •     Vankkaa taloushallinnon osaamista sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta
  •     Englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet mukavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Tarjoamme merkittävät henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat talousjohtaja Arttu Bergiukselta, puh. 040 861 5351, sähköposti etunimi.sukunimi@srv.fi. Tavoitat Artun parhaiten 14.9. klo 14-17 ja 17.9 klo 14-16.
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 23.9.2020 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

SRV lyhyesti 
SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. 

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston. 

SRV - Elämäsi rakentaja