(Poistunut julkaisusta)

Controller taloushallintoon
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haemme taloushallintoon controlleria

Varman taloushallinnon tehtävä on tuottaa Varman päämäärien tukemiseksi olennaista taloudellista ja riskienhallintatietoa oikea-aikaisesti, luotettavasti ja riippumattomasti sekä huolehtia maksuliikenteestä ja kirjanpidosta. Haemme nyt joukkoomme kehitystyöstä innostuvaa controlleria.

Taloushallinnossa kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Näköpiirissämme on merkittäviä korkeampaa automatisaatioastetta ja lisäarvoa tuottavia kehityshankkeita, joissa pääset käyttämään taitojasi ja kehittymään. Controller-tiimin jäsenenä osallistut etenkin sijoituksiin liittyvään, tietovarastoon pohjautuvaan raportointiin ja sen kehittämiseen.

Odotamme sinulta

• sijoitusinstrumenttien tuntemusta
• business intelligence- työkalujen hallintaa
• kirjanpidon perusteiden osaamista
• tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• taitoa, halua ja kykyä kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja

Pystyt nopeasti hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia ja toimimaan tehokkaasti sovittujen aikataulujen puitteissa. Siedät hyvin toistuvia rutiineja, mutta ennen kaikkea pystyt automatisoimaan rutiineja moderneja työkaluja hyödyntäen. Olet toimintatavoiltasi oppimishaluinen, avoin, vastuullinen, yhteistyökykyinen ja idearikas toteuttaja.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Varman taloushallintoa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinua odottaa ammattilaisten joukkue, joka sparraa ja jakaa osaamistaan. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan!

Voit tutustua tulevaan esimieheesi ja työkulttuuriimme seuraavan videon kautta.


  
 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Kristiina Thure, puh. 010 244 69 29 7.6. klo 8:00 - 09:00 tai 10.6. klo 15:00 - 16:00.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 19.6.2019.