Controller, Supply Chain
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Metsä Fibrelle on haussa

CONTROLLER, SUPPLY CHAIN

vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Toimitusketjun controllerina tehtävänäsi on osallistua kokonaisvaltaisesti sellu- ja sahaliiketoiminnan myynnin operatiiviseen suunnitteluun (S&OP) ja myynnin ohjausryhmien toimintaan. Olet tiiviisti mukana Metsä Groupin S&OP:n ja Financen järjestelmä- ja prosessikehityksessä. Vastaat logistiikkakustannusten ja toimitusmäärien ennustamisesta, raportoinnista ja analysoinnista. Kehität myös logistiikkaraportointia ja -analytiikkaa, sekä vastaat varastonarvostuksista ja niihin liittyvistä sisäisistä kontrolleista. Koordinoit varastoinventaariot yhdessä toimitustensuunnittelutiimien kanssa. Toimit yhteistyössä liiketoimintojen ohjausryhmien sekä toimitustensuunnittelu-, talous- ja logistiikkatiimien kanssa.

Millaista osaamista etsimme?

Haemme analyyttistä, kehittämismyönteistä, omatoimista, ulospäinsuuntautunutta ja ripeästi asioihin tarttuvaa henkilöä, joka haluaa toimia aktiivisena tiimin jäsenenä. Yhteistyötaidot sekä kyky argumentoida ja tuoda omia ratkaisuvaihtoehtoja esille ovat taitoja, joita henkilö tarvitsee tehtävässä menestyäkseen. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa työkokemusta controller- tai vastaavista tehtävistä. Edellytämme kokemusta logistiikan ja myynnin ohjaamisesta, ja Power BI osaaminen katsotaan eduksi. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englannin kielellä.

Mitä tarjoamme sinulle?

​​​​​​​Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Lauri Romppaselle (p. 050  5990 868), jonka tavoitat parhaiten  pe 26.11. klo 13-14 ja pe 3.12. klo 13-14.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 8.12.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot