(Poistunut julkaisusta)

Controller | SOK IT- ja Digikehitys
Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Digitalisaatio, muutos ja asiakaslähtöisyys ovat arkeamme – kenenpä ei tätä nykyä. Olennaisena osana edellä mainittujen mahdollistamisessa ovat taloudenhallinta ja päätöksentekoa tukevat kustannusanalyysit. Kuvaako analyyttinen taloushallinnon ammattilainen juuri sinua? Innostutko datavirroista ja numeroista? Jatka lukemista ja katso, olisiko tämä tehtävä sopiva juuri sinulle.

Me SOK IT- ja Digikehityksessä (ITD) olemme laajasti mukana S-Ryhmän liiketoimintojen järjestelmäkehityksen ja ylläpidon parissa. Järjestelmäkantamme on laaja ja sillä on historia. Toisaalta alamme kärkikehittäjänä viemme aallon harjalla läpi uusinta teknologiaa palveluihimme ja niiden tuotantoon. Nyt meillä on tarve kasvattaa omaa osaajajoukkoamme sisäisessä laskennassa ja päätöksentekoa tukevissa analyyseissä. 

Työ ja vastuu

Tiiviisti kuvaisimme tehtävääsi meillä seuraavasti:

  • Vastuullasi on monipuoliset sisäisen laskennan tehtävät, pääpaino kohdistuu päätöksentekoa tukeviin analyyseihin ja ennusteisiin sekä kehitysasioiden ja projektien seurantaan. 
  • Osallistut talouden raportointiin, ennustamiseen ja budjetointiin sekä edellä mainittujen kokonaisuuksien kehittämiseen. 
  • Tulet kuulumaan Business Controllerin vetämään SOK ITD taloustiimiin, jossa sinulla tulee olemaan selkeät omat liiketoimintayhteistyöstä vastaavien ITD-johtajien vetämät vastuualueet. 
  • Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä ITD:n, liiketoiminnan sekä taloustiimin ammattilaisten kanssa.

Mitä me voimme sinulle tarjota?

  • Voimme luvata, että kokeneenakin osaajana osaamispääomasi karttuu. Kehittämisen mittakaavamme on useine liiketoimintoineen ainut laatuaan Suomessa. Taloudenhallinta on meille tärkeä kompetenssi, koska tarvitsemme ajantasaista taloustietoa ja analyysejä päätöksentekoa varten. 
  • Meillä pääset mukaan monimuotoisiin taloushallinnan tehtäviin ja kehittämään myös ITD:n taloustiimin kanssa työhön käytettäviä välineitä. 
  • Me SOK ITD:ssä olemme yhdessä liiketoiminnan kanssa katalysaattori siinä, miten talossamme viedään eteenpäin muutosta asiakkaidemme hyväksi. Meillä on talona halu, johdolla tahto ja tekijöillä taito viedä muutosta eteenpäin. 
  • Koska matriisiorganisaationa olemme nuori, pääset mukaan myös omien toimintamalliemme ja työskentelymme kehittämiseen.
  • Työmme rikkaus on liiketoimintamme monimuotoisuus ja vaikuttavuuden laajuus. Omat koodaajat, erikokoiset toimittajat sekä laaja joukko kehittämiseen osallistuvia ammattilaisia värittävät arkeamme. Vaikka toisinaan laivamme saattaa kääntyä hitaammin, olemme jo ketteröittäneet työtämme ja ketteröidymme yhä.

Eikä itseasiassa yksikkömmekään hullumpi ole

Meidän Kehittämisen tuki -yksikössä on rautaista osaamista eri toimialoilta. Tuomme yhteiseen pöytään erilaista näkemystä ja kokemusta – olemmehan paljon kokenut osaajajoukko. Meillä on rehti ja reipas tekemisen meininki. Me välitämme toisistamme ja meille on tärkeää mahdollistaa kaikkien onnistuminen. Työmme on itsenäistä ja harvemmin pyörimme saman kahvikoneen ympärillä. 

Näillä taidoilla onnistut

Tässä tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on muutaman vuoden työkokemus sisäisen laskennan tehtävistä, omaat analyyttistä ajattelutapaa ja sinulla on kyky tuottaa analyysejä. Olet oma-aloitteinen ja nautit niin itsenäisestä kuin eri tiimeissäkin työskentelystä. Tulet hyvin toimeen SAP:n ja monien muiden taloushallinnon järjestelmien sekä excelin kanssa.

Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja määrätietoinen. Osaat haastaa rakentavasti sekä työskennellä ajoittaisessa paineessa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toimit luontevasti erilaisilla taustoilla asioita tarkastelevien osaajien kanssa ja taidat myös kommunikoinnin erilaisille yhteistyötahoille. Olet rohkea ratkaisujen etsijä sekä mielipiteiden ilmaisija. Samalla olet innostava ja kannustava työkaveri. Haluat kehittyä ja mahdollistaa tiimisi onnistumisen. Sinulta löytyy myös taloushallinnon korkeakoulututkinto. 

Miltä vaikutti? Kiinnostuitko?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 23.11.2020 mennessä. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana – voit siis kuulla meistä jo ennen hakuajan päättymistä.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Kaisa juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 12.11. klo 8:30-9:00 tai 19.11. klo 8.30-9.00 numerosta 050-367 5405 tai sähköpostitse kaisa.koskinen@sok.fi.