(Poistunut julkaisusta)

Controller Santasalolle Jyväskylään Rautpohjaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

DB Santasalo on johtava teollisuusvaihdevalmistaja. Liiketoimintamme on globaalia ja kansainvälinen yhteistyö päivittäistä. Konsernin liikevaihto on reilut 200 miljoonaa euroa ja työntekijöitä reilut 1000 ympäri maailmaa. Suomessa liikevaihto on reilut 50 miljoonaa euroa ja työntekijöitä noin 170. Suomessa toimintaa on mm. Jyväskylässä, Hyvinkäällä, Oulussa ja Torniossa.

 

Etsimme Santasalolle controlleria Jyväskylään Rautpohjaan.

 

Toivomme sinulta:

 

Teollisuusyrityksen taloudellinen raportointi on sinulle jo tuttua. Haluat ymmärtää ja kehittää yrityksen liiketoimintaa yhdessä muun organisaation kanssa.

 

Arvostamme hakijalta sekä sisäisen että ulkoisen laskennan osaamista. Sinulla on kokemusta talousjärjestelmien lisäksi toiminnanohjausjärjestelmistä. Lukujen ymmärtäminen ja analysointi on sinulle luontevaa. Sinulla on kunnianhimoa ja halua kehittää itsenäisesti raportointia ja tukea liiketoiminnan kehittämistä. Et kuitenkaan vierasta controllerin tehtävään liittyviä rutiinejakaan.

 

Pystyt joustamaan työmäärän vaihdellessa, etkä pelkää tiukkojakaan aikatauluja. Pystyt reagoimaan tarvittaessa nopeasti. Sinulla on innokkuutta oppia uutta ja syventyä yksityiskohtiin sekä hakea ratkaisuja itsenäisesti.

 

Kommunikoit sujuvasti englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Arvostamme työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä, eri kulttuureiden tuntemusta ja arvostusta.

 

Tehtäviisi kuuluu

 

Aktiivinen kassan hallinta, kassaennusteet

Johdon raportointi ja sisäinen laskenta

Tilinpäätöksen laatimiseen ja budjetointiin osallistuminen

Liiketoiminnan tuki

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjolla on monipuolinen, vastuullinen ja itsenäinen työ, jossa pääset kehittymään.

Käytössäsi on edistykselliset raportointijärjestelmät ja hyvät työkalut tehtävän hoitamiseen.

Yrityskulttuurimme on joustava ja etätöiden tekeminen on mahdollista.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Heikki Pänkäläinen gsm 040 575 8065 keskiviikkona 17.4 klo 13.00 – 15.00 ja torstaina 18.4. klo 13.00 – 15.00.

 

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta 23.4.2019 mennessä.