Controller Sabik Oy:lle Porvooseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018Työn kuvaus:
 

Sabik Marine on merenkulun signaalilaitteiden valmistaja ja alansa markkinajohtaja maailmalla. Olemme kanadalaisen pörssiyhtiön Carmanah Technologiesin tytäryhtiö ja toimipisteemme sijaitsevat Suomen lisäksi Saksassa, Iso-Britanniassa, Singaporessa, Kanadassa, Virossa sekä myyntiedustusto Venäjällä. Globaali kansainvälinen jakelijaverkostomme kattaa kaikki maanosat ja loppuasiakkaitamme ovat mm. satamaviranomaiset, rannikkovartiostot ja merenkulun viranomaiset. Sabik Marine valmistaa korkealaatuisia LED-signaalilaitteita meriliikenteen lisäksi myös myös tieliikenteeseen ja rautateille Pohjois-Euroopassa. Sabik Marinen pääkonttori sijaitsee Porvoon Tarmolassa. 

 
 
Haemme nyt Oy Sabik AB:n toimeksiannosta monipuolista taloushallinnon ammattilaista.
Tehtäväsi on toimia Oy Sabik Ab:n taloushallintotiimissä monipuolisessa Controller-roolissa Porvoon toimistolla.  
 
Odotamme sinulta kokemusta taloushallinnon monipuolisista tehtävistä. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen on sinulle etu. Procountor-ohjelmiston ja jonkun ERP-järjestelmän osaamisesta on sinulle vahvaa etua. 
 
Olet persoonana positiivinen, tarkka ja tunnollinen ammattilainen. Pidät siitä, että tehtäväsi kuva on monipuolinen ja viihdyt hyvin pienessä taloushallinnon tiimissä. Sinulla on vahva halu kehittää ja kehittyä laaja-alaisesti taloushallinnon saralla.
 
Työtehtäviäsi Sabikilla ovat mm.
• tilitoimistoon toimitettavien materiaalien valvonta ja koordinointi sekä kuukausiraporttien tarkastaminen (tulos, tase jne)
• tiivis yhteistyö ulkoisen tilitoimiston kanssa
• kirjanpito- ja tiliöintimateriaalien siirrot mm. ostolaskujen kierrätysjärjestelmästä
• toimia muun organisaation tukena talousasioissa sekä ERP-järjestelmän käytössä
• toimia ERP-järjestelmän pääkäyttäjänä ja osallistua prosessien kehittämiseen 
• toimia maksujen hyväksyjänä
• muut mahdolliset taloushallinnon tehtävät (esim. lomatuuraukset oman roolisi ulkopuolelta)
 
Nyt tarjolla hyvin monipuolinen vakituinen taloushallinnon työtehtävä Porvoossa. Pääset osaksi globaalin konsernin taloushallinnon tiimiä. Aluksi roolisi keskittyy kuitenkin Sabikin Suomen maaorganisaation taloushallintoon. Raportoit tehtävässäsi Marine divisioonan talousjohtalle Porvoossa. Tarjolla on mukava tiimi sekä kilpailukykyinen palkkaus menestyvässä yrityksessä.
 
Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta!  Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 17.6.2018 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Sari Ala-Kulju numerosta 0400-363 332 ma 4.6 klo 15-16 tai sähköpostitse osoitteesta sari.ala-kulju@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Controller Sabik Oy:lle Porvooseen


Sijainti:  PORVOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sari Ala-Kulju, 0400363332


Toimipaikka:  Espoo

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1141976
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: PORVOO