(Poistunut julkaisusta)

Controller Redland Oy:lle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Redland on strategiseen markkinointiviestintään ja digitaalisiin palveluihin erikoistunut toimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys. Tarjoamme sinulle runsaasti haastavia projekteja, mielenkiintoisia asiakkaita, mukavia ja osaavia työkavereita sekä ainutlaatuista redlander-asennetta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, mutta etätyöt mahdollistavat työskentelyn mistä tahansa.

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta saa aikaan tyytyväisiä asiakkaita. Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme osan vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistama yritys on onnistunut jatkamaan kasvun tiellä vaikeinakin aikoina. Lisätietoa yrityksestämme www.redland.fi.

Oletko numeroista ja analyyseistä syttyvä, kehittämisestä innostuva sisäisen ja ulkoisen laskennan osaaja? Hyvä - saatat olla Redlandin uusi Controller!

Mitä pääset tekemään:
Controller-roolissasi pääset vastaamaan Redlandin operatiivisesta talouden pyörittämisestä. Huolehdit mm. pääkirjanpidon täsmäytysten tarkistamisesta kuukausittain, ostolaskujen jaksottamisesta sekä kassavirran seurannasta. Kehität raportointia ja tuotat taloudellisia lukuja, raportteja ja laskelmia. Lisäksi ohjeistat taloushallinnon ulkoista kumppania sekä kehität yhteistyötä ja ulkoistettuja taloushallintoprosesseja. Tulet olemaan laskennallinen tuki yrityksen kasvaessa sekä kotimaassa että ulkomailla.

Mitä toivomme sinulta:
Toivomme sinulta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa ja usean vuoden kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta. Sinulta löytyy hyvät IT-taidot ja kokemusta taloushallinnon järjestelmistä. Mikäli olet aikaisemmin ollut mukana taloushallinnon järjestelmäprojektissa, laskemme sen eduksesi. Jos sinulla on myös Due Dilligence- ja/tai fuusio-osaamista, auttaa se sinua tehtävässä menestymisessä. Toimialan, markkinointiviestintä ja digitaaliset palvelut, tunteminen helpottaa työskentelyä, mutta aikaisempi kokemuksesi voi olla myös muilta toimialoilta.

Työtavassasi näkyy analyyttinen ajattelu, kiinnostus ja halu ymmärtää sekä aktiivisesti osallistua liiketoiminnan tukemiseen analysoimalla talouden lukuja ja tietoja sekä kehittämällä talouden prosesseja ja toimintatapoja. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä.

Persoonana olet positiivinen, sosiaalinen, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Hallitset taloushallinnon ja nautit työstäsi numeroiden parissa; olet tarkka ja huolellinen. Lähestyt liiketoimintaa analyyttisesti ja osaat esittää olennaisen tiedon selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kiinnostuitko?
Älä mieti enää, vaan jätä hakemus palkkatoiveineen adecco.fi-sivuilla 29.10.2020 mennessä. Liitä mukaan cv:si ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus tehdään aluksi Adeccon kanssa, mutta valitulla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä Redlandille sovitun ajan jälkeen. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.