(Poistunut julkaisusta)

Controller Postille, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020
Onko sinulla kiinnostusta, innostusta sekä kokemusta kehittämisestä? Oletko tämän lisäksi myös Controller-taustaa omaava henkilö? Jos tunnistat itsesi näistä kahdesta, niin tämä tehtävä voisi olla sinulle täydellinen! Etsimme Postille uutta Controlleria, jossa tehtävänkuva koostuu controllerin rutiininomaisien tehtävien lisäksi myös vahvasti eri kehityshankkeista ja projekteista. Tässä tehtävässä sinulta odotetaan, että tartut asioihin nopealla tahdilla ja että omaat itsenäisen ja omaaloitteisen työskentelytavan. Täydellinen tehtävä sinulle, joka nauttii työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja ympäristöissä, ja joka tuntee kehittyvänsä eniten juuri näissä tilanteissa. Haethan paikkaa heti, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden löydättäessä!
KUVAUS
Controllerina pääsisit osaksi Posti Groupin sisäisen laskennan tiimiä. Osallistuisit Posti Groupin ylimmän johdon ja hallituksen kuukausittaiseen raportointiin, tukisit ja avustaisit ennusteprosessissa sekä erilaisissa erityisraportointi tilanteissa. Tukisit Posti kiinteistötiimiä rutiininomaisissa talouden raportointi ja ennuste tehtävissä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu raportoinnin kehittämistä, datan analysointia ja yhdistämistä eri tietoläheistä sekä visualisointia. Pääset osaksi viiden henkilön tiimiä, jossa raportoit suoraan Senior Manager, Group Reporting.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset kehityshankkeet ja projektit
* Moderni ja eteenpäin menevä tehtäväkenttä
* Dynaaminen tiimi ja työskentelytapa
* Mahdollisuuden kehittyä tehtävässä ja saada lisävastuita riippuen osaamistasosta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Raportointi, analysointi, budjetointi ja ennustaminen
* Raportoinnin kehitys Anaplania ja PowerBI:ta hyödyntäen
* Datan yhdistäminen eri järjestelmistä, analysointi, sekä visualisointi
* Toimia Controllerin kuukausittaisissa rutiininomaisissa tehtävissä sekä viedä kehityshankkeita itsenäisesti eteenpäin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on


* Tehtävään soveltuva kaupallinen tausta
* Noin 2-3 vuotta kokemusta samankaltaisista tehtävistä (esim. Analystin tai Controllerin tehtävistä)
* Näyttöä eri kehitysprojekteista
* SAP ja HFM osaamista
* Sujuva suomi sekä englanti


Eduksi näemme, jos sinulla on käytännön kokemusta PowerBI:stä, tai Anaplanista. Työntekijänä olet kiinnostunut kehittämisestä ja innokas viemään asioita eteenpäin. Olet toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja viihdyt työssä, missä asiat saattavat muuttua päivästä päivään. Olet tämän lisäksi sinnikäs, tehokas ja luonteeltasi analyyttinen ja tarkka.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian (vuodenvaihteessa)
* Kesto: 1,5 vuotta, kokoaikainen vuokratoimeksianto
* Sijainti: Posti Oy, Postintaival 7, Ilmala
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Postin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Ydinliiketoimintaamme kuuluvat postipalvelut, paketit, rahti ja logistiikan palvelut. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Huolehdimme arjen sujuvuudesta 11 maassa.