(Poistunut julkaisusta)

Controller / Polarputki Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Polarputki on menestyvä ja vakavarainen yhtiö, joka on myynyt ja toimittanut suomalaista terästuotantoa täydentäviä tuotteita ja palveluita Suomen konepaja-, voimalaitos- ja meriteollisuudelle jo vuodesta 1973. Asiakkaitamme ovat valmistavat teollisuusyritykset, komponenttitoimittajat, teollisuuden alihankkijat ja asennusliikkeet. Polarputken omistajat ovat saksalainen thyssenkrupp Materials Services GmbH (50 %) ja Heléns Rör AB (50 %). Henkilöstön määrä on noin 60 ja liikevaihtomme oli 52 M€ vuonna 2019. Katso lisätietoja www.polarputki.fi.

Vahvistamme nyt organisaatiotamme ja haemme

CONTROLLERIA

tukemaan ja kehittämään liiketoimintaamme. Toimit talousjohtajan ”oikeana kätenä” talouden raportoinnissa ja selvityksissä sekä osallistut ennuste- ja budjetointiprosessiin. Tehtäviisi kuuluu myös pääkirjanpidon seuranta sekä siihen liittyvät rutiinitehtävät. Lisäksi pääset mukaan parhaillaan uusittavan toiminnanohjausjärjestelmän kehittämisprojektiin. Kuulut neljän hengen taloustiimiin ja raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle.

Odotamme sinulta hyvää laskentatoimen osaamista ja kaupallista tutkintoa (esim. KTM) sekä useamman vuoden kokemusta vaativista taloushallinnon asiantuntijatehtävistä. Tilintarkastus-/kirjanpitokokemus katsotaan eduksi. Arvostamme Microsoft-tuoteperheen (MS Dynamics ja Power BI) tuotteiden tuntemusta ja luonnollisesti osaat käyttää hyvin myös MS Office -työkaluja, joista Excel on tärkein työvälineesi. Työkielinä hallitset hyvin suomen ja englannin, muu kielitaito on eduksi. Työskentelyssäsi olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva, ja sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot. Olet analyyttinen ja hahmotat hyvin lukujen takana olevat olennaisuudet ja kokonaisuudet.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkentän, hyvän työyhteisön, kokeneen taloushallinnon tiimin sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet tehtävissäsi. Olemme valmiita tukemaan kehittymistäsi ja kasvuasi taloushallinnon ammattilaisena.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Lars-Erik Herrgård pe 14.8. klo 13-15, puh. 040 523 3577. Voit olla yhteydessä myös MPS-konsultti Satu Lannettaan ke 5.8. klo 11-12, pe 14.8. klo 9-10 ja ti 18.8. klo 14-15, puh. 020 746 9484. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 19.8.2020 mennessä.