(Poistunut julkaisusta)

Controller, Piikkio Works Oy
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Piikkio Works Oy on Meyer Turku Oy:n 100 % omistama hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys. Toimitamme hytti- ja kylpyhuonemoduuleita laivoihin sekä teemme hyttitoimituksiin liittyviä aluerakennustöitä. Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Piikkiössä Kaarinassa, jossa työllistämme n. 150 henkilöä.

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.


Haemme nyt Piikkio Worksiin

CONTROLLERIA


Tehtäviisi kuuluu

Vastaat Piikkio Worksin sisäisen laskennan toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Olemme nousujohteisessa vaiheessa niin kaupallisesti kuin toimintojemme kehittämisenkin osalta. Haluamme löytää ammattitaitoisen ja työhönsä tinkimättömästi suhtautuvan controllerin, joka tulee mukaamme edistämään kasvua entisestään.


Toivomme hakijalta

  • Kokemusta controllerin tehtävästä mielellään valmistavan teollisuuden toimintaympäristössä
  • Kehittävää ajattelutapaa sekä näkemyksellisyyttä uudistaa taloushallinnon toimintatapoja ja järjestelmiä yhteistyössä muun organisaation kanssa
  • Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä myös yksin
  • Kokonaisuuksia hahmottavaa ja analyyttista ajattelutapaa
  • Keskustelukykyä ja vaikuttamisen halua, kyvykkyyttä sanoittaa kantojaan dataan perustuen

Toivomme löytävämme johtoryhmän sparrauskumppanin, jolla pysyy langat käsissä tilanteessa kuin tilanteessa. Kykenet myös kertomaan sen, mitä johdon tulee tietää, etkä sitä, mitä haluavat kuulla.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi.

Piikkio Worksissa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Tuomas Nyberg
Talousjohtaja
tuomas.nyberg@meyerturku.fi
+358405264698 (soittoajat to 29.11. ja ke 5.12. kello 9–10)