Controller - Oulu
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Asiakkaammeliiketoiminnan kasvaessa etsimme heille controlleria sisäisen laskennan tiimiin. Tehtävä onkokoaikainen ja työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseenvakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuulu

Toimit läheisessäyhteistyössä liiketoimintajohtajien, aluejohtajien ja tiiminvetäjien kanssa,auttaen heitä päätöksenteossa erinäisillä raporteilla ja analyyseillä taloudensekä operatiivisten prosessien näkökulmasta ja tukemalla muutostenjalkauttamisessa. Olennaisena osana tehtäviin kuuluu controlling-toimintojenkehittäminen yhdessä muiden controllereiden ja talousjohtajan kanssa.

Odotamme sinulta

Voit olla joko alan tuore osaaja tai kokeneempi konkari, tarkempi työnkuva rakentuuosaamisesi ja työkokemuksesi perusteella. Työnkuva voi painottua raportointiinja tiedonhallintaan tai luvuilla johtamisen avulla suorituksien seuraamiseensaakka.Odotammesinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM/DI) ja kokemustaraportointityökaluista. Työn onnistumisen edellytyksenä on oma-aloitteisuus,analyyttisyys ja huolellisuus. Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat sinulletarpeen niin tiimisi, kuin eri sidosryhmiesikin kanssa toimiessasi. Olet myös tottunut työskentelemäänuseiden eri järjestelmien kanssa ja omaat hyvät tietotekniset taidot.

Tarjoamme sinulle

Pääsettyöskentelemään näköalapaikalla kiinnostavalla toimialalla, jossa työlläsi onmerkitystä. Tarjoamme suuren konsernin henkilöstöedut sekä joustavattyöajat ja etätyömahdollisuuden. Kasvukonserni tarjoaa etenemis- jakehittymismahdollisuuksia - tule ottamaan niistä selvää!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. 0400 270 940  / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 5.5. klo 10-11 ja 10.5. klo 15-16 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 12.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450001
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa