(Poistunut julkaisusta)

Controller, osa-aikainen
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Kiinnostaako sinua sisäisen laskennan tehtävät ja kehittyminen taloushallinnon asiantuntijaksi? Sopiiko elämäntilanteeseesi osa-aikainen tehtävä?

Haemme asiakkaallemme controlleria kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on 2-3 päivää viikossa ja työt voi suorittaa pääosin kotoa käsin. Määräaikaisuuden jälkeen on olemassa mahdollisuus jatkoon. Työtehtäviisi kuuluu sekä sisäisen laskennan tehtäviä, kuten raportointia, analyysejä ja ennusteiden tekoa, että ulkoisen laskennan tehtäviä, kuten osallistumista laskutukseen ja muihin rutiininomaisempiin tehtäviin.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi kesätyön muodossa. Sisäisen laskennan kokemus katsotaan eduksi. Osaat käyttää tietoteknisiä järjestelmiä ja excel-osaamisesi on hyvällä tasolla. Olet työskentelyotteeltasi itsenäinen ja tarkka sekä kykenet ottamaan vastuuta tehtävistäsi. Sinulla on motivaatiota ja kiinnostusta oppia uutta sekä tehdä myös niitä tehtäviä, joihin osaaminen ei vielä riitä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kerryttää kokemusta sisäisen laskennan tehtävistä. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle. Työpäivät voidaan sovittaa joustavasti opintojesi mukaan ja voit työskennellä pääosin kotoa käsin. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkoon joko tällä asiakkaalla tai muissa asiakasyrityksissämme.

Lisätietoja

Henkilöstökonsultti Erica Ollikainen erica.ollikainen@barona.fi