(Poistunut julkaisusta)

Controller - osa-aikainen - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019
 
Oletko kiinnostunut työskentelemään taloushallinnon tehtävissä kansainvälisessä ympäristössä? Etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaista Controlleria määräaikaiseen tehtävään. Työ alkaa syyskuussa ja kestää 31.3.2020 saakka, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollinen jatko. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa. 

Tehtävän kuvaus

Controllerin tehtäviin kuuluu tulosyksikön analysointi- ja raportointitehtävät, osallistuminen tuotannon tehostamistoimiin suunnittelun ja jälkilaskennan kautta sekä osallistuminen tulosyksikön budjetointiin ja budjetin toteutumien seuranta. Lisäksi tehtäviin kuuluu erilaisia hallinnollisia tehtäviä mm. viranomaisilmoitukset ja raportointi sekä vakuutusasioiden hoitaminen. Järjestelmänä käytössä on mm. Visma L7. Työaika tehtävässä on noin 20-30 tuntia viikossa. Työpäivät ovat joustavasti sovittavissa. Työkielinä yrityksessä käytetään suomea ja englantia.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutustaustaa (esim. tradenomi tai KTM). Aikaisemman kokemuksen kirjanpidon tehtävistä ja muista taloushallinnon tehtävistä katsomme eduksi. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle tai vasta valmistuneelle työuran alussa olevalle henkilölle. Tehtävässä menestymistä tukee numerotarkka, itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Arvostamme myös ongelmanratkaisukykyä, proaktiivista työskentelyasennetta ja huumorintajuista luonnetta. Työskentely edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä sekä joustavasti sovittavissa olevat työajat. Työskentelet osana taloushallinnon tiimiä, joka tukee sinua työssäsi.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Mira Liikkanen, puh. 030 6090 576 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi