(Poistunut julkaisusta)

Controller, Nelonen Media
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Sanoma Media Finlandin talousorganisaatio kehittää jatkuvasti toimintaansa. Tavoitteena on tukea liiketoimintaa yhä paremmin; osaavan ja motivoituneen henkilöstön lisäksi moderneilla työkaluilla ja prosesseilla.  Vuoden 2021 alkupuolella meillä käynnistyy mittava talouden kehityshanke. Hankkeeseen siirtyy useita henkilöitä eri taloustiimeistä ympäri taloa, ja haemmekin nyt heidän tilalleen vahvistuksia eri positioihin.

Controller, Nelonen Media

Nelonen Media on Suomen suurin viihdetalo, joka on osa Sanoma Media Finlandia. Mediaperheeseemme kuuluu suomalaisten rakastamia tv- ja radiokanavia (mm. Nelonen ja Radio Suomipop) sekä Ruutu ja Supla -palvelut. Lisäksi viihdytämme suomalaisia Nelonen Media Liven tapahtumissa ja festareilla sekä Kaiku Entertainmentin artisteilla. 

Haemme nyt Sanoman Nelonen Median Business Controlling-tiimiin vahvistusta yhden tiimiläisemme siirtyessä väliaikaisesti edellä mainittuun talouden kehityshankkeeseen. Työsuhde on määräaikainen 31.3.2022 saakka.  

Tässä Controller-positiossa vastuualueenasi ovat Nelonen Media Liven festivaaliliiketoiminta ja levy-yhtiö Kaiku Entertainment. Työnkuvaasi kuuluvat raportointi ja ennusteprosessiin osallistuminen sekä monipuolisesti taloushallinnon tehtävät kuukauden vaihteessa ja sen ulkopuolella. Toimit läheisessä yhteistyössä muun tiimin, liiketoiminnan, talouden palvelukeskuksen ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Pääset kehittämään osaamistasi dynaamisessa työympäristössä ja osallistut tarvittaessa projektityöhön. Raportoit Nelonen Median Head of Business Controllerille. Liiketoiminnan luonteesta johtuen työ painottuu kesäkuukausille. 

Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja kykenet hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia. Sinulla on laajat tiedot sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta, tuet liiketoimintaa analyysein. Toimintatavoiltasi olet tarkka, keskityt kuitenkin olennaiseen ja pysyt aikatauluissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä asenne. Olet osa tiimiä, mutta teet myös itsenäisiä ratkaisuja.  

Sinulla on korkeakoulututkinto ja työkokemusta laskennan parista. Olet käyttänyt integroitua taloushallinnon järjestelmää, mielellään SAPia. Olet etevä Excelin käyttäjä. Hallitset sekä suomen että englannin kielen suullisesti ja kirjallisesti. 

Tarjoamme näköalapaikan suomalaisen viihteen huipulla ja mahdollisuuden kehittyä tiimissä, joka etsii jatkuvasti uusia tapoja tukea liiketoimintaa talouden näkökulmasta. Olemme nyt koronaviruksen vuoksi etätöissä, mutta kunhan pääsemme uuteen normaaliin, sijaitsee työpisteesi Sanomatalossa. Jatkossakin työskentelemme osittain etänä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 13.12. täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo hakuaikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 26. ja 27.11. klo 14-15 välisenä aikana mahdolliselta tulevalta esimieheltäsi, Nina Vuolletilta puh. 040 865 7478.

Haemme myös toista Controlleria Sanoman B2B/Mediamyynnin Business Controlling-tiimin. Voit hakea toista tai molempia paikkoja samalla hakulomakkeella. Lisää tietoja B2B-tiimin tehtävästä löydät urasivuiltamme: https://sanoma.fi/toihin-sanomalle/avoimet-tyopaikat/