Controller, NAL Asunnot Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021
Haluatko päästä työskentelemään mukavassa ja pienessä tiimissä kirjanpidon ja muiden taloushallinnon tehtävien parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme NAL Asunnot Oy:lle jo hieman työkokemusta kerryttänyttä ja kirjanpitotaitoista Controlleria. Työvuosia tärkeämpää on kuitenkin oikea asenteesi ja halusi oppia ja kehittyä! Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja laita hakemusta tulemaan jo tänään!
KUVAUS
NAL Asunnot Oyon yleishyödyllinen yritys, joka rakennuttaa ja vuokraa kohtuuhintaisia koteja nuorille aikuisille. Etsimme nyt heidän tiiminsä lisäkäsiä tukemaan heidän kasvuaan.

Tarjoamme


* Loistavan mahdollisuuden kehittyä roolissa
* Roolin läheisessä ja avoimessa työyhteisössä
* Kilpailukykyiset edut, kattavan työterveyshuollon ja joustavat etätyömahdollisuudet

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan pienessä tiimissä monipuolisten tehtävien parissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta monipuolisesti taloushallinnon tehtävistä, mutta erityisen tärkeää on kokemuksesi kirjanpidosta. Toiveena on myös, että sinulla on hieman kokemusta tilinpäätöksen tekemisestä. Tulet saamaan tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja toimimaan yhteistyössä tiimiläistesi kanssa, mutta toivomme, että pystyt myös työskentelemään itsenäisesti. Työtehtäviisi tulee kuulumaan esimerkiksi:


* Kiinteistö-, yhdistys- ja osakeyhtiökirjanpitoa tilinpäätöksineen
* Verottajailmoitukset
* Sisäistä laskentaa sisältäen esimerkiksi kuukausiraportoinnin
* Vuokratäsmäytykset
* Tarjouskilpailuaineistoselvitykset
* Myyntilaskutus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Työkokemusta kirjanpidosta ja hieman tilinpäätöksistä sekä muista taloushallinnon tehtävistä (esim. osto- tai myyntireskontra)
* Tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvät Excel -taidot


Etsimällämme henkilöllä on lisäksi:


* Halu ja valmius oppia uutta ja kehittyä
* Vastuullinen ja itsenäinen työote
* Avoin ja ennakkoluuloton asenne


Etuna nähdään lisäksi osaaminen esimerkiksi seuraavista: Fivaldi-, Pandia- tai Tampuuri-käyttöjärjestelmät, Power BI:stä, aiempi työkokemus kiinteistöalalta, alv-osaaminen ja englannin kielitaito.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, esimerkiksi huhtikuun aikana
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää asiakasyrityksestämme täältä: NAL Asunnot Oy
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot