(Poistunut julkaisusta)

Controller, Midsona Finland, Vantaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Etsimme yhdessä asiakkaamme Midsona Oy Finlandin kanssa Controlleria mielenkiintoiseen, uuteen rooliin. Midsona on Pohjoismaiden johtava luomu- ja terveystuotteiden valmistaja. Tuotevalikoimaan kuuluu kattavasti pohjoismaiden johtavia luomuelintarvikkeita sekä terveys-, itsehoito- ja hygieniatuotteita. Tuotemerkit ovat laajasti tunnettuja ympäri pohjoismaita. Midsonan tuotteita löydät päivittäistavarakaupoista, tavarataloista, luontaistuotekaupoista sekä apteekeista. Midsonalla kaiken keskiössä on hyvinvointi ja terveys.

Midsona konsernissa työskentelee Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa yhteensä n. 525 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2018 oli n. 284M€. Suomessa Midsonalaisia on 25 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2018 oli n. 22M€. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Salossa.
Kenttämyyntihenkilöstö palvelevat asiakkaita ympäri maata. Lisätietoa yrityksestä www.midsona.fi

Midsona Finland hakee nyt Vantaalle Controlleria alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen 6 kk ajaksi. Rooli on uusi ja se muokkautuu osaamisesi mukaan. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan ja roolin kehitykseen. Tärkein tehtäväsi on pureutua sisäisen laskennan prosesseihin ja kehittää niitä. Toimit johdon tukena, tuet prosesseja ja tuotat ohjeistuksia päätöksen teon tueksi. Olet tärkeä linkki Midsona Suomen ja konsernin välillä. Prosessien ja ohjeistuksien tulee olla linjassa Midsona Sverige AB:n kanssa ja työ on suurelta osin jo olemassa olevien prosessien omaksumista, kehittämistä ja validoimista. Teet ennusteita ja kannattavuusarviointeja brändi- ja asiakastasolla sekä varmistat prosessien toimivuuden. Raportoit säännöllisesti Suomen ja emoyhtiön johdolle Suomen liiketoiminnan lukuja. Kuulut pohjoismaiseen taloustiimiin ja raportoit työstäsi Pohjoismaiden talousjohtajalle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet taloushallinnon ammattilainen, jolla on kokemusta taloushallinnon eri prosesseista. Hahmotat kokonaisuuksia ja sisäisen laskennan prosesseja, raportointi ja prosessien kehittäminen on sinulle tuttua ja olet erittäin kehityskeskeinen. Roolisi on monipuolinen ja vastuullinen. Pääset keskeiseen asemaan kehittämään yrityksen tulevaisuutta ja päätöksentekoa. Analyyttinen tapasi työskennellä sekä kokonaisuuksien hallinta ovat vahvuuksiasi, joilla menestyt tehtävässä. Tausta FMCG tukkukaupasta kasvuyrityksessä ovat hyödyksi tehtävässä. Olet ehkä toiminut kansainvälisessä konsernissa aiemmin ja englanti työskentelykielenä ei tuota ongelmaa. Olet toiminut sisäisen laskennan tehtävissä ja sinulla on vahva ymmärrys kirjanpidosta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaalla mutta varsinkin työtehtävän alkuvaiheessa säännöllinen työskentely Salon toimipisteessä on tarpeen. Sinulla tulee olla oma auto, joka mahdollistaa joustavan kulkemisen toimipisteiden välillä.


Edellytämme sinulta

Tehtävään sopiva koulutustausta (tradenomi/KTM)
Yli 5 vuotta työkokemusta sisäisestä laskennasta
Erinomainen englanninkielen kirjallinen ja suullinen taito
Microsoft Officen hallinta, erityisesti Excel
Kokemusta hallinnollisten prosessien luomisesta, kehittämisestä ja seuraamisesta
Hyvä kirjanpidon tuntemus
Eduksi katsotaan ERP M3 järjestelmän tuntemus


Tarjoamme sinulle

Loistavan tiimin tueksesi inspiroivassa ympäristössä
Mielenkiintoisen roolin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
Kilpailukykyisen palkkauksen
Kansainvälisen konsernin etenemismahdollisuudet


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
043 827 0668 || vaihde 030 047 2000
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi