(Poistunut julkaisusta)

Controller, määräaikainen
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Haluatko olla osa ammattitaitoista ja tuloksia aikaansaavaa tiimiä kansainvälisessä ympäristössä? Silloin tämä saattaa olla juuri sinun paikkasi! Paikkakunta Raahe. 

Tehtävästä

SSAB Europe hakee Raaheen noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiysloman sijaista) Controlleria.Sijoitut Raahen Business Controlling Operations -tiimiin ja tuet työssäsi myös paikallista tuotekustannuslaskennan tiimiä. Työtehtäviin kuuluu mm. valssattujen tuotteiden standardikustannuslaskentaan ja kannattavuusraportointiin liittyviä tehtäviä sekä osallistuminen talouden kuukausittaiseen toteumaraportointiin ja ennusteprosessiin.

Edellytämme

Sinulla on soveltuva kaupallinen tai teknillinen korkeakoulututkinto ja työkokemusta mielellään tuotekustannuslaskennasta, teollisuuden tuotantoprosesseista sekä ulkoisen ja/tai sisäisen laskennan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvan englannin kielen taidon lisäksi kokonaisuuksien hahmottamista, analyyttisyyttä, yhteistyökykyä sekä erinomaisia Excel ja tietojenkäsittelytaitoja. SAP, Cognos ja SQL osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän lisäksi kansainvälisen yrityksen kehitysmahdollisuudet. Raahen lisäksi voit sijoittua myös Hämeenlinnaan tai Helsinkiin.

Hakemus 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 5/5/2019. 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Manager, Business Controlling Operations, Antti Hälikkä, puh: 050 315 4433 ja antti.halikka@ssab.com aikavälillä 29.4.-3.5.2019.

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 5.5.2019.