(Poistunut julkaisusta)

Controller / Liiketoiminta-analyytikko
Keskinäinen Eläkevakuutus Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020


Haemme Toiminnan suunnittelu ja seuranta -toimintoon, Liiketoiminnan tuki, tulos ja riskit -osastolle 
 
Controlleria/Liiketoiminta-analyytikkoa 

Työtehtävässäsi kehität kustannusseurannan laskentaprosessia liiketoiminnan kustannusten johtamisen tarpeisiin. Vastaat prosessin toimivuudesta ja pyrit jatkuvasti kehittämään sitä lisää luoden lisäarvoa liiketoiminnalle.  Suunnittelet ja toteutat muutokset yhteistyössä muiden controllerien ja liiketoiminta-analyytikkojen kanssa. 

Liiketoiminnan tuki, tulos ja riskit - osaston tehtävänä on tukea liiketoimintaa sen toiminnan suunnittelussa, raportoinnissa ja riskienhallinnassa. Käytännössä avustamme liiketoimintajohtoa mm. luomaan strategisia ja operatiivisia mittareita sekä niiden sujuvaa, selkeää ja visuaalista raportointia, joiden avulla liiketoiminta voi ohjata toimintaansa kohti tavoitteita sekä tuottaa lisäarvoa asiakkaille. Osaston tehtävän onnistunut toteutus edellyttää vahvaa yhteistyötä yli organisaatiorajojen, yhdessä onnistumista ja oivaltamisen iloa!
   
Odotuksemme sinulle

Sinulle kustannusseuranta on tuttua ja saat motivaatiota suunnitellessasi, kehittäessäsi sekä myös toteuttaessasi laskentaprosesseja.  Sinulla on tehtävään soveltuva analyyttinen korkeakoulututkinto (KTM, FM, DI) ja useamman vuoden kokemus kustannuslaskennan (seuranta, ennustaminen) parissa työskentelystä. Vahvuutesi on analyyttisessä ja prosessimaisessa ajattelussa ja olet käytännönläheinen työskennellessäsi. Sinulla on käyttökokemusta jostain kustannuslaskennan hallinnan ohjelmista. Olet myös käyttänyt tietokantaohjelmia (SQL, yms) apuna työssäsi. Osaat suunnitella ja toteuttaa myös tiedon visualisointeja esim. PowerBI:llä, tai vastaavalla työkalulla ja opettelet sujuvasti uusia ohjelmia. Osaat toimia tiimissä sekä itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen ja uskallat kyseenalaistaa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä ja vahvan ammattilaistiimin tuen sekä kilpailukykyiset edut. Lisäksi saat hienon näköalapaikan eläkevakuutusalalle ja mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja, FM, SHV Mira Kauppi Mira.kauppi@Ilmarinen.fi tai +358 400 938 974 17.2.2020 klo 9-11 ja 24.2.2020 klo 15-17. 

Tehtävä on vakituinen ja täytetään mahdollisimman pian.  Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 28.2.2020 osoitteeseen rekrytointi@ilmarinen.fi 

Ilmarisen käytännön mukaan valittavalle henkilölle tehdään luotettavuusselvitykset (luottotietojen tarkistus ja huumausainetesti) sekä tietyissä tehtävissä lisäksi turvallisuusselvitys. 

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Tutustu meihin www.ilmarinen.fi