Controller - Lahti
Purkupiha Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021
Purkupiha suorittaa monipuolisesti erilaisia purkutöitä kaikkialla Suomessa – turvallisesti, tehokkaasti ja luotettavasti. Hoidamme sekä teollisuuden & rakennusten purku-urakat ammattimaisesti. Purkupiha on erikoistunut kokonaispurkuihin, jotka toteutetaan aina huomioiden kunkin työmaan erityispiirteet. Edistyksellinen materiaalinhallintamme varmistaa purkujätteen lähes 100%:n hyödyntämisen ja kaatopaikkajätettä syntyy purkukohteista keskimäärin vain alle 1%. Meitä purkupihalaisia on koko konsernissa jo yli 130 henkilöä ja kokonaisliikevaihtomme on yli 30 Meur.
Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Purkupiha Oy:lle Controlleria Lahteen. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus. Työsuhde alkaa kesäkuussa ja kestää 2022 syksyyn saakka.  

Controllerin tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Työskentelet yhdessä konsernin muun taloustiimin sekä talousjohtajan kanssa ja teet paljon yhteistyötä sisäisten sidosryhmien, kuten esimerkiksi liikkuvan työnjohdon kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat mm:
  • purkuyksikön myyntireskontra, laskutus ja saatavien seuranta
  • ostoreskontran hoitaminen muun taloustiimin kanssa
  • työmaiden jäteraportointi ja Zerowaste -järjestelmän pääkäyttäjyys
  • liikkuvan työnjohdon hallinnollinen tuki
  • avustavat palkanlaskennan tehtävät
  • tulos-, kate- ja kustannusraportointia kierrätysliiketoiminnan osalta ja muu ad hoc -raportointi tarpeen mukaan.
Toivomme Sinulla olevan kaupallisen alan koulutus ja muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä, erityisesti arvostamme kirjanpidon ymmärrystä sekä kokemusta osto- ja myyntireskontran hoidosta. Hallitset MS Officen; erityisesti excel -osaaminen on tärkeää. Kokemus Netvisor ohjelmasta on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Työntekijänä olet tarkka, joustava ja oma-aloitteinen. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen sekä itsenäisen tehtävän, kannustavassa ja mukavassa tiimissä. Pääset kerryttämään arvokasta taloushallinnon osaamistasi ja osallistumaan taloushallinnon kehitysprojekteihin. Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen ohella tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu sekä yhteiset tapahtumat. Toimistopaikka on Lahdessa, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös etänä.

Työnantajana Purkupiha on nuorekas, huumorintajuinen, "murkkuikäinen" nuori, joka kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Pääset mukaan rosoiseen ja tiiviiseen työyhteisöön, jossa ei turhia tärkeillä ja työt hoidetaan jämptisti ja itsenäisesti, hyvässä yhteistyössä eri yksiköiden kanssa. 

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Olisitko sinä uusi jäsen Purkupihan taloushallinnon tiimiin? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera viimeistään 18.4.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa aikavälillä 8.4.-18.4.2021 Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (arkisin klo 9-15).
Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot