(Poistunut julkaisusta)

Controller, Kuluttajarahoitus ja Maksaminen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Vähittäispankkitoiminnan Business Control -osaston Tuotteet ja palvelut -yksikköön controlleria.

CONTROLLER

Tulet keskittymään sekä Kuluttajarahoitus- että Maksaminen -palvelualueen johtamisen tukemiseen. Tuet OP Ryhmän Vähittäispankkitoiminnan Kuluttajarahoitus- ja Maksaminen-palvelualueiden -liiketoimintajohtoa strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa, tehokkuuden seurannassa ja analysoinnissa.  Kehität raportoinnin prosesseja ja analysoit syvällisesti liiketoimintaa sekä kilpailuympäristössä tapahtuvia muutoksia.

Mitä odotamme sinulta

Olet etsimämme controller, mikäli sinulla on syvällistä talous- ja laskentaosaamista, ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävästi tehtävään liittyvää kokemusta finanssisektorilta. Hallitset MS Officen työkalut hyvin (erityisesti Excel), SAS tai Tableau-ohjelmien aiempi osaaminen katsotaan eduksesi. Tunnistat käytettävissä olevasta datasta oleellisen ja kykenet analyyttiseen ja systemaattiseen ajatteluun. Kehität mielelläsi uusia toimintatapoja ja ilmaiset muutoksen tarpeen rohkeasti.

Tulet toimimaan tiiviissä kontaktissa useiden sidosryhmien kanssa, joten tehtävässä menestyminen vaatii hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää englannin kielen taitoa.

Mitä saat meiltä

Business Control -yksikkömme tehtävänä on tukea johtoa toiminnan suunnittelussa ja seurannassa. Vastaamme vähittäispankkitoiminnan tuloksen ja liiketoiminnan kehityksen analysoinnista, mittaroinnista ja raportoinnista sekä taloudellisesta suunnittelusta ja ennusteista. Kehitämme aktiivisesti vähittäispankkitoiminnan tulos-, kannattavuus- ja tehokkuusohjausta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan ja muiden organisaatioiden kanssa, ja siksi tiimimme jäsenillä on halua toimia ihmisten kanssa numeroiden lisäksi.

Porukkamme on ammattimaista, itsenäisesti työtä tekevää, mutta vahvasti yhteen hiileen puhaltavaa. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään talousosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Kanssamme pääset rakentamaan uutta! Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Yksikönpäällikkö, pankkitoiminnan BC Anne Palo-oja kertoo mielellään lisää, puh 050 547 3782.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta 16.12.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.