(Poistunut julkaisusta)

Controller kehittämistehtäviin (riskienhallinta ja sisäinen valvonta)
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Liiketoimintamme on kasvussa ja nyt haemme kasvun tueksi Controlleria sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan kehittämistehtäviin taloushallintotiimiimme Palmia Oy:n pääkonttorille Helsinkiin.

Työssäsi pääset kehittämään Palmian sisäistä valvontaa, jonka tavoitteena on auttaa Palmiaa saavuttamaan päämääränsä. Sisäinen valvonta rakentuu useista osa-alueista organisaation eri tasoilla, joten tehtävässä pääset verkostoitumaan laaja-alaisesti Palmian sisällä. Kyse on prosessin ja järjestelmän luomisen lisäksi myös kulttuurin muutoksesta, joten tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytyksenä on vahva kyky viedä asioita eteenpäin haastavassakin ympäristössä.

Riskienhallinnan osalta kehität Palmian riskienhallinnan prosessia ja riskienhallintaa. Olet riskienhallintaprosessin omistaja ja varmistat yhdessä talousjohdon kanssa, että Palmian liiketoiminnan riskit on tunnistettu ja toimenpiteet riskien ehkäisemiseksi tehty. Lisäksi koordinoit yrityksen vakuutuksia yhdessä vakuutuskumppanimme kanssa. Osallistut myös yrityksen sopimushallintaprosessin kehittämiseen.

Tehtävä sisältää vuosikellon mukaisesti toimivien prosessien koordinoimista sekä projektiluonteisia kehitystehtäviä. Tehtävässäsi raportoit Palmian talousjohtajalle, mutta operatiivisesti toimit läheisessä yhteistyössä liike- ja tukitoimintojen kanssa. Työ on kokoaikainen ja vakituinen, ja tulet osaksi viiden hengen taloustiimiämme.

Toivomme sinulta vähintään alemman korkeakoulutason tutkintoa sekä vahvaa näyttöä ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet sosiaalinen joukkuepelaaja, joka kokemuksellaan pystyy myös itsenäisiin ratkaisuihin. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot, kokemusta projektien läpiviennistä ja kykenet viestimään johdonmukaisesti ja vakuuttavasti. Tunnistat oleelliset asiat ja osaat viedä niitä hallitusti eteenpäin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Saat mahdollisuuden tuottaa aitoa hyötyä liiketoiminnoillemme ja muille sisäisille asiakkaillemme. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät edut, esimerkiksi runsaasti lomapäiviä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palmian talousjohtaja Riku Myllyniemi keskiviikkona 17.4.2019 klo 13-14 ja tiistaina 23.4.2019 klo 10-11, puh. 040 4802045.

Täytä hakemus osoitteessa https://www.palmia.fi/fi/tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.4. mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.