(Poistunut julkaisusta)

Controller Infrarakentamiseen (äitiyslomasijaisuus)
NCC

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Tule Controlleriksi kasvavaan infrarakentajien joukkoomme! Vastaat työssäsi Suomen ja Tanskan infrarakentamisen liiketoiminnallisesta raportoinnista tehden tiivistä yhteistyötä divisioonan pohjoismaisen controller-tiimin kanssa.

NCC Infrastructure hakee Controlleria määräaikaiseen työsuhteeseen (äitiyslomasijaisuus). Controllerina toimit osana sekä NCC:n kansainvälistä että hyvin paikallista toimintaympäristöä. Vastaat Suomen ja Tanskan toteuma-, ennuste- ja budjettiraportoinnista konserniohjeiden mukaisesti, raportoinnin kehittämisestä sekä erilaisten päätöksentekoa tukevien analyysien ja ennusteiden tuottamisesta. Suomen osalta olet vahvasti mukana alueyksiköiden tukena talouden seurannan, ohjeistuksen ja kehittämisen suhteen. Raportoit työssäsi divisioonan controllerille Ruotsiin sekä Suomen NCC Infrastructuren maajohtajalle. Toimipisteesi sijaitsee Mannerheimintiellä Helsingissä. Henkilönä olet liiketoimintalähtöinen, analyyttinen, vastuuntuntoinen ja paineensietokykyinen tiimipelaaja.

Toivomme sinulta

  • Aikaisempaa työkokemusta controllerin tehtävistä ja useamman vuoden kokemusta sisäisen laskennan ja raportoinnin tehtävistä
  • Tehtävään soveltuvaa kaupallista korkeakoulututkintoa (KTM, DI, AMK)
  • Itsenäistä ja yhteistyökykyistä työskentelyotetta
  • Kykyä toimia matriisiorganisaatiossa sekä kansainvälisessä ympäristössä
  • Kykyä ymmärtää projektiliiketoiminnan tarpeita myös projektien näkökulmasta
  • Kokemusta taloushallinon järjestelmistä ja hyviä it-taitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden myös itse kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Lisätietoja tehtävästä antaa maajohtaja Ilkka Kortelainen, ilkka.kortelainen@ncc.fi, p. 040-8222786.

Hae paikkaa vapaamuotoisella ja lyhyellä hakemuksella viimeistään 16.9. mennessä osoitteessa www.ncc.fi/tyopaikat.

NCC Infrastructure on pohjoismainen, vahva ja voimakkaasti kasvava rakentamisen liiketoiminta-alueemme. Meillä on vankkaa kokemusta ja ammattitaitoa monipuolisesta infrarakentamisesta. Rakennamme infraa sinne, mihin syntyy uutta tai missä vanha vaatii korjausta.