Controller HUS Tutkimus- ja opetushankkeet
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme HUS Yhtymähallinnon talousjohtoon CONTROLLERIA HUSin tutkimus- ja opetushankkeisiin. Tehtävä on vakituinen ja työpiste sijaitsee Meilahden kampuksella.

HUSissa visionamme on toimia terveydenhuollon suunnannäyttäjänä. Parhaan hoidon ja palvelun lisäksi haluamme olla myös paras yhteisö oppia, tutkia ja tehdä merkityksellistä työtä.

HUSin talousjohdon yksikkö vastaa talouden ja toiminnan suunnittelusta ja raportoinnista, sairaanhoidollisen palvelutuotannon tuotteistuksen, hinnoittelun ja kustannuslaskennan ohjauksesta, investointien suunnittelusta ja rahoitustoiminnasta sekä HUSin opetus- ja tutkimusrahoituksen talousraportoinnista.

Tehtäväsi controllerina pitää sisällään valtion tutkimus- ja opetuskorvauksen sekä EU-, Suomen Akatemia- ja Tekes Business Finland -hankkeiden hallinnointia, raportointia ja seurantaa. Seuraat ja raportoit myös muita ulkoisten rahoituksen hankkeita sekä HUSin opetus- ja tutkimusmusmäärärahan käyttöä. Ohjeistat ja neuvot tutkijoita rahoitusten hakuprosesseissa ja projektien hallinnoinnissa, sekä toimit yhteyshenkilönä ja talouden edustajana tutkimuksen ja rahoituksen vastuuryhmässä. Osallistut myös tilinpäätöksen laadintaan tutkimuksen ja opetuksen asiasisällön osalta.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa englannin kielen osaamista. Tehtävän kumppaniverkosto on laaja: tutkimus- ja talousjohto, tutkimushenkilöstö, rahoittajat sekä (lääke)yritykset. Henkilöltä edellytetään kykyä toimia kansainvälisessä verkostossa tutkijan apuna monimutkaisissa hakuprosesseissa.

Odotamme hakijalta lisäksi hyvää MS Office -ohjelmien hallintaa. Arvostamme ulkoisen tutkimusrahoituksen rahoitusmuotojen tuntemusta sekä kokemusta niiden hallinnoimisesta. Myös aikaisempi kokemus taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden sekä nykyaikaisen ja asiantuntevan työyhteisön, jossa sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä taloushallinnon prosesseja.
Tartu haasteeseen ja tule osaksi mukavaa tiimiämme! Laita hakemus 23.3.2020 mennessä.

 

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus. 

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

 

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.4.2020 

Ensisijainen sijainti: Helsinki

Organisaatio: 7109 Talousjohdon vastuualue

Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Työpaikan tyyppi: Kokenut

Aikataulu: Kokopäiväinen

Työvuoro: kokopäivätyö

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

 

Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 20.3. tutkimusjohtaja Anne Pitkäranta p. 040 643 0511 tai konsernitalouspäällikkö Tarja Kortesalmi p. 040 595 4522.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot