(Poistunut julkaisusta)

Controller HUS Tilakeskus (190000DZ)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Haemme HUS Tilakeskukseen taloushallinnon osaajaa controllerin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. HUS Tilakeskuksen tehtävänä on vastata kuntayhtymän edustajana siitä, että HUSin sairaanhoidon ja tukipalveluiden yksiköillä on käytettävissään toiminnan vaatimuksia vastaavat tilat, HUSin kiinteistöomaisuutta hoidetaan tehokkaasti ja ympäristöarvot otetaan huomioon kaikessa konsernin toiminnassa. HUS Tilakeskuksessa työskentelee noin 30 henkilöä ja liikevaihto on noin 200 milj. euroa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta sisäisen laskennan ja muista taloushallinon tehtävistä esimerkiksi controllerin tai taloussuunnittelijan roolissa. Controllerina toimit asiantuntijana toiminnan ja talouden suunnitteluun, seurantaan ja raportointiin liittyvissä tehtävissä, valmistelet selvityksiä ja esityksiä päätöksenteon tueksi sekä osallistut monipuolisiin toiminnan ja talouden kehittämistehtäviin.

Toimit osana hallintoyksikkömme tiimiä ja teet sujuvaa yhteistyötä muiden tilakeskuslaisten sekä asiakkaidemme kanssa. Tehtävissäsi on rutiineja, mutta myös paljon mahdollisuuksia kehittyä taloushallinnon monipuolisten tehtävien parissa sekä kehittää toimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Käytät Exceliä ja muita Office-ohjelmia sujuvasti. Käytössämme olevien tieto- ja raportointijärjestelmien (mm. Optimaze, Cognos, Hyperion) tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää kykyä ottaa itsenäistä vastuuta taloushallinnon tehtävistä sekä valmiutta joustaa työn kiiresykleinä. Roolisi kasvaa osaamisesi kehittyessä ja pääset myös itse vaikuttamaan työtehtäviesi sisältöön. Taloushallinnon päivittäistehtävät, kuten kirjanpito sekä osto- ja myyntireskontran hoito, ovat keskitetty HUS Tukipalveluiden taloushallinnon palvelukeskukseen. Koulutukseltasi olet kauppatieteiden kandidaatti, maisteri tai jo urallasi edennyt tradenomi.

Toimipaikka sijaitsee Helsingin Meilahdessa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Katso videolta miksi taloussuunnittelijana työskentelevä Johanna viihtyy HUSissa: https://bit.ly/2yZyQ46

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.10.2019
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Tukholmankatu 2, Auratalo, Helsinki
Organisaatio: 7000 Tilakeskuksen hallinto ja yhteiset
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Antti Luostarinen, p. 050 467 2133.

Hakuaika päättyy: 9.9.2019