(Poistunut julkaisusta)

Controller HUS Logistiikka (190000HY)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Kuvaus

HUS Logistiikka on HUSin tulosalue, joka vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin hankinta-ja logistiikkapalveluista sekä lääkintäteknisistä palveluista. HUS-Logistiikan liikevaihto on 240 milj. euroa ja työntekijöitä on 400. Tuotamme palveluita HUSin omien yksiköiden lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS-erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. HUS-Logistiikka on kehityshakuinen ja laajeneva kunnallinen organisaatio sekä julkisen hankinnan ja terveydenhuollon logistiikan edelläkävijä.

Etsimme nyt joukkoomme
Controlleria

vastaamaan asiakasraportoinnista sekä tukemaan muuta organisaatiota toiminnan suunnittelussa ja seurannassa.

Huolehdit raportoinnin laadukkaasta toteuttamisesta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu olennaisesti myös raportointiin liittyvien työkalujen kehittäminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä HUS Logistiikan asiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa. Haluat ymmärtää asiakkaan toimintaa lukujen takana ja lähdet vuoropuheluun rohkeasti. Tehtävänäsi on auttaa asiakasta johtamaan omaa toimintaansa tarkoituksenmukaisen ja täsmällisen tiedon avulla.

Tarvitset työssäsi erinomaisia excel-taitoja. Toiminnanohjausjärjestelmämme on Oracle Fusion ja raportointiin käytämme Cognos Analyticsia. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja niiden tuntemuksen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen asiantuntijatehtävän, jossa pääset kehittämään toimintaa. Jos innostut lukujen analysoinnista ja tartutat kiinnostuksesi helposti muihinkin, haluaisimme kuulla sinusta!

Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista työotetta.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.4.2019  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7604 Asiakkuudet, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Johanna Rasinmäki, puh. 040 717 2001.

Hakuaika päättyy: 18.3.2019