(Poistunut julkaisusta)

Controller HUS Asvia Talouspalvelut (1900029W)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

HUS Asvian Talouspalvelut vastaa HUS-kuntayhtymän myynti- ja ostolaskuista sekä kirjanpitotehtävistä ja maksuliikenteestä. Yksikössämme on 85 työntekijää ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa.

Haemme CONTROLLERIA HUS Asvian Talouspalveluihin.

Olet osa kirjanpito- ja maksuliikennetiimiä, joka vastaa HUS-kuntayhtymän pääkirjanpidosta, maksuliikenteestä, tilinpäätöksestä, ALV-raportoinnista sekä muusta raportoinnista. Lisäksi tiimi laatii HUS-konsernin tilinpäätöksen. Tiimiin kuuluu 10 kirjanpidon ja maksuliikenteen ammattilaista. Toimit sisäisten asiakkaidemme eli HUSin eri yksiköiden asiakasyhteyspinnassa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa kauden katkon tehtävät, täsmäytykset, toiminnanohjausjärjestelmän testaukset, tilinpäätöstehtävät sekä neuvonta kirjanpitoasioissa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittää taloushallinnon järjestelmiä ja prosesseja. Yksikössämme pääset syventymään kunta-alan kirjanpitoon Suomen suurimmassa sairaanhoitopiirissä. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteistyökulttuuri.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä innostusta tai työkokemusta pääkirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Luonteeltasi olet vastuunottokykyinen ja sinulla on oikea asenne työntekoon. Kommunikoit myös erinomaisesti suomeksi sekä englanniksi. Eduksi katsomme Oracle Fusion-järjestelmän tuntemisen sekä Office-ohjelmien hyvän hallinnan. Tehtävä edellyttää omatoimisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja.

Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. HUS on savuton sairaala.

HUS Tukipalvelut on nyt HUS Asvia. HUS Asvia edustaa Asiakasymmärrystä, Sairaalaosaamista, Vastuullisuutta, Innovaatioita, Asiantuntemusta.

Olemme alamme halutuin yhteistyökumppani ja edelläkävijä terveydenhuollon tukipalveluiden kehittämisessä. Monipuolinen palveluvalikoimamme sisältää laitoshuoltopalvelut, potilas- ja henkilöstöruokailupalvelut sekä asiointi-, sihteeri- ja tekstinkäsittelypalvelut ja henkilöstö- ja talouspalvelut. Liikevaihtomme on noin 200 ME, joukkueessamme on noin 4 000 osaajaa ja olemme osa HUS-kuntayhtymää.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuva opistotutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.11.2019 
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Tynnyrintekijänkatu 1 C, Helsinki
Organisaatio: 7781 Talouspalvelut
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antavat Satu Willgren p. 050 427 9725 ja Jaakko Yli-Pohja p. 050 911 7830. Yhteydenotot ma-pe klo 9-15.

Hakuaika päättyy: 28.10.2019