(Poistunut julkaisusta)

CONTROLLER HELSINKIIN, TICKETMASTER SUOMI
Ticketmaster Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018
Ticketmaster Suomi Oy
Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun vuonna 1945 ja vuodesta 2016 alkaen olemme toimineet nimellä Ticketmaster Suomi. Kuulumme kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 29:ssa maassa. Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija alalla, ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. www.ticketmaster.fi
Toimenkuva
Kiinnostaako sinua tapahtuma-alan näköalapaikalla työskentely? Ticketmaster Suomi kuuluu kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmasterissa pääset osaksi mielenkiintoista ja miellyttävää viihde- ja vapaa-ajan toimialan työympäristöä ja tapahtumamaailman huippua. Uutena controllerina olet osa tehokasta taloustiimiämme, jossa on osaavia ja iloisia kollegoita.

Haemme nyt Ticketmasterille controlleria vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustassa. Työtehtävä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittyä taloushallinnon vahvaksi ammattilaiseksi. Controllerin tehtävässä huolehdit yhtiön taloushallinnon osa-alueista ja työpäiväsi koostuvat esimerkiksi kirjanpidon, täsmäytysten sekä raportoinnin tehtävistä sekä monipuolisesti muista taloushallinnon tehtävistä.
Odotamme sinulta
Haemme nyt henkilöä, jolla on jo muutaman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä ja innokas sekä proaktiivinen asenne. Tehtävä edellyttää oman vastuualueen vahvaa haltuunottoa sekä uusien asioiden oppimiskykyä ja -halua. Toivomme, että käytät ja omaksut sujuvasti erilaisia järjestelmiä ja koet vaihtelevat työtehtävät palkitsevaksi. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi Tradenomi tai KTM, mutta olennaista on kuitenkin jo karttunut alan kokemus sekä asiakaslähtöinen että yhteistyökykyinen työskentelyote.

Lisäksi toivomme huolellista ja tarkkaa työotetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kasvattamaan taloushallinnon osaamista käytännön työssä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään, tiimin ympärillesi ja palkitsevat työsuhde-etuudet.
Muut tiedot
Kiinnostuitko – nyt haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän työhakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi järjestelmämme kautta osoitteessa vmp.fi. Toimithan ripeästi, sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:n rekrytointikonsultti Viljo Julkunen numerosta 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.11.2018 mennessä.