Controller - Helsinki
Helsingin Yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista tutkimusyliopistoista. Kokonaisuudessaan kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu yli 40 000 opiskelijaa ja yli 8000 työntekijää̈. Talouspalvelut toimivat osana Helsingin yliopiston yliopistopalveluja ja vastaavat Helsingin yliopiston, Helsingin yliopiston rahastojen sekä̈ Helsingin yliopistokonsernin kokonaistalouden hoitamisesta. Talouspalveluihin kuuluu sekä̈ yhteisiä̈ keskitettyjä̈ palveluita että̈ kampuksille sijoittuvat lähipalvelut.

Etsimme nyt yhteistyössä Helsingin Yliopistolle Contolleria Helsinkiin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista valittu henkilö tekee työsopimuksen suoraan Helsingin Yliopiston kanssa.

Controllerina

vastaat mahdollisimman yhtenäisten ja ammattimaisten yliopistopalveluiden toteuttamisesta. Työskentelet kampuksen talouspäällikön alaisuudessa ja toimit aktiivisena talouspalveluiden ja lähitiimin jäsenenä. Tehtäviisi kuuluvat mm. yksikön talouden hoitaminen, talousasioiden ohjeistus, neuvonta ja perehdytys, tutkimusprojektien työajanseuranta, sekä johdon strateginen ja operatiivinen tuki talousasioissa. Raportoit talouden näkymiä johdolle/yksikölle/johtoryhmälle yhdessä kampuksen talouspäällikön kanssa. Myös erilaiset analyysit, raportit ja muut keskitetyt taloustehtävät kuuluvat ajoittain tehtäviisi.

Toivomme Sinulta

kaupallisen alan ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta vaativista taloustehtävistä, esimerkiksi vastaavasta työtehtävästä. Toivomme, että omaat kokemusta sisäisestä laskennasta ja kirjanpidosta, ja olet vahva numeroiden, raporttien ja analyysien parissa toimija. Työssä menestyäksesi Sinun tulee olla tarkka, oma-aloitteinen ja joustava vastuunkantaja, joka ymmärtää myös aikataulujen merkityksen. Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat Sinulle tarpeen niin tiimisi, kuin eri sidosryhmiesikin kanssa toimiessasi. Arvostamme myös aiempaa kokemusta SAP-järjestelmän käytöstä, sekä vahvaa MS Office ohjelmien osaamista. Yliopiston kansainvälinen työympäristö edellyttää myös suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista.

Helsingin Yliopisto tarjoaa Sinulle

mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin Helsingin Yliopiston aidossa asiantuntijaorganisaatiossa. Controllerin tehtävä sijoittuu Kumpulan kampukselle. Helsingin Yliopisto tarjoaa työntekijöilleen joustavat mahdollisuuden etätyöhön, kattavan työterveyshuollon, monipuoliset ja edulliset Unisportin tarjoamat liikuntamahdollisuudet hyvinvointiin, kattavat koulutusmahdollisuudet, sekä edullisen työpaikkaruokailun Yliopiston kampuksilla. Yliopiston työyhteisö on mukava ja kannustava!
Olisitko Sinä Helsingin Yliopiston uusi Controller? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa 2019.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa keskiviikkona 17.7.2019 klo 13-14 Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola p. 030 6090 513 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1283814
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki