(Poistunut julkaisusta)

Controller (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Oletko taloushallinnan moniosaaja? Kiinnostaako sinua työskennellä ja kehittyä yhdessä Suomen suurimmissa pörssiyhtiöissä? Haemme Elisan Talous-yksikköön controlleria määräaikaiseen tehtävään Helsinkiin 31.5.2020 saakka.  Paikka on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan Elisaan ja mahdollisesti jatkaa urasi kehitystä meillä myös määräaikaisuuden jälkeen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle aidosti mielenkiintoisen ja vastuullisen näköalapaikan Elisan liiketoiminnan ytimessä, oppien jatkuvasti uutta meidän nopeasti muuttuvassa ja välillä korkeatempoisessa ympäristössämme. Tehtävässä työskentelet matriisiorganisaatiossa toimien vahvasti liiketoiminnassa yhteistyössä liiketoimintaosaston vetäjien ja asiantuntijoiden kanssa. Samalla pääset myös sparrailemaan ja kasvamaan dynaamisessa 6 hengen controlleritiimin seurassa. 

Tehtäviisi kuuluu Elisan Network Services -tulosyksikön taloudellisen tuloksen kuukausittaiseen raportointiin ja analysointiin, ennusteiden sekä budjettien laatimiseen osallistuminen. Erilaiset liiketoimintaa tukevat laskelmat ovat osa tehtäväkenttääsi ja olet myös mukana tulosyksikön strategiatyöskentelyssä sekä erilaisissa kehitysprojekteissa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on hyvät eväät menestyä tehtävässä, jos sinulla on:

  • soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto
  • kokemusta monipuolisista sisäisen laskennan tehtävistä keskisuurissa tai suurissa yrityksissä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • käyttökokemusta käyttämistämme työvälineistä, joita ovat ensisijaisesti: SAP, Cognos, Anaplan, Qlikview, MS Office (erinomainen Excel-osaaminen)

Tulet viihtymään tehtävässä ja tiimissämme parhaiten, jos olet proaktiivinen sekä pysyt huolellisena ja tarkkana myös hektisissä tilanteissa. Kykenet hahmottamaan nopeasti kokonaiskuvan ja osaat kiteyttää ja viestiä siitä olennaisen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi joustavuutta ja itsenäistä työskentelyotetta sekä halua oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena.

Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista, jossa on ammattitaitoiset työkaverit, esimerkilliset esimiehet, hyvät kehittymismahdollisuudet monipuolisissa tehtävissä sekä laajat henkilöstöedut.  Meillä joustavuus, vastuu ja vapaus on kaiken tekemisen ytimessä, sillä haluamme aidost olla mukana luomassa inspiroivaa työympäristöä. Tehtävän palkka on noin 3000-3500 euron luokassa, liikkuen kuitenkin myös tämän ympärillä riippuen valitun henkilön kokemuksesta, osaamisesta ja tarkasta lopullisesta työnkuvasta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Somessakin voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian!

Teetämme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen.