Controller - Heinola
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021
Puumerkki konserni on puurakentamisen tuotteiden ja palvelujen asiantuntija, joka tarjoaa kilpailukykyisiä ratkaisuja ammattirakentamiseen. Puumerkki konsernin muodostaa Puumerkki Oy ja Virossa toimiva Puumerkki AS sekä puurakentamisen asiantuntijakumppani Oiva Wood Solutions Oy. Olemme kansainvälinen toimija, joka palvelee rakennusliikkeitä, jälleenmyyjiä ja teollisuutta Suomessa sekä Baltian alueella. Työllistämme noin 200 henkilöä Suomessa ja Virossa.

Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Puumerkki konsernille controlleria Vierumäen toimipisteeseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  

Controllerin tehtävässä olet merkittävässä roolissa Puumerkin yhtiöiden kannattavuuslaskennan, raportointityökalujen ja raportoinnin (PowerBI) kehittämisessä. Olet myös avainroolissa taloustiimin tietotuotannossa, joka vaikuttaa keskeisesti koko organisaation talouden johtamiseen ja tiedolla johtamiseen.  Tehtävässäsi vastaat talousjohtajalle.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten KTM tai Tradenomi. Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoito vaatii aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti sisäisen raportoinnin ja laskennan kehittämisestä. Henkilönä olet analyyttinen, omaat tarkan työskentelytavan ja sinulla on hyvä paineensietokyky sekä olet myös joustava. Tärkeintä on, että olet ratkaisuhakuinen ja tartut rohkeasti asioihin.  

Tehtävässä tarvitaan vahvaa excel-osaamista ja hyviä IT-taitoja. Power BI –osaaminen on lisäetu. Controllerina tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävälle on ominaista ajoittain tiukka aikataulusidonnaisuus, mutta liukuva työaika ja etätyömahdollisuus antavat tehtävän hoitoon joustoa. 

Puumerkki tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä konsernin näköalapaikalla ammattitaitoisessa organisaatiossamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.6.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot