Controller harjoittelija
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme harjoittelijaa Destian Business Controller -tiimiin Vantaalle kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Destian Controller -harjoittelijana toimit controllerien tukena raportoinnin kehittämisessä, prosessien virtaviivaistamisessa sekä muussa controllerin perustyössä. Tulet avustamaan Destian seurantarakenteen harmonisointihankkeen eteenpäin viemisessä. Tehtävään tarvitaan kiinnostusta sisäiseen laskentaa ja tiedon analysointiin. Annamme itsenäisen ja haastavan työn ohella myös mahdollisuuden osoittaa vahvuuksiasi ja käyttää niitä parhaiden tuloksien saavuttamiseksi, joten nosta rohkeasti esille konkreettisia asioita, miten sinä voit kehittää meidän toimintaamme.

Pääset työskentelemään osana konsernin iloista ja osaavaa Business Controller -tiimiä. Tässä tehtävässä saa hyvän näköalan nykyaikaiseen joustavaan Business Controllerin tehtäväkenttään sekä järjestelmiin Suomen suurimmassa infra-alan rakennusyrityksessä. Pääset myös tekemään töitä useamman destialaisen kanssa ja alat samalla luoda omaa verkostoasi Destiassa.

Harjoittelun ajankohta on suosituksena välillä 23.5. - 6.9.2022, mutta ajanjakso on tarvittaessa neuvoteltavissa. Onnistuneen kesäharjoittelujakson jälkeen on mahdollista neuvotella osa-aikaisista tehtävistä tai lopputöiden tekemisestä Destialle. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan Vantaalla.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Korkeakouluopintosi voivat olla alussa tai lopussa tai eri pääaineista, kunhan voit osoittaa monipuolisen kiinnostuksesi yritysten sisäiseen laskentaan ja tietojärjestelmiin. Tehtävässä menestyy itseohjautuva, järjestelmällinen, joustava, nopeasti oppiva sekä hyvien sosiaalisten taitojen omaava henkilö.

Tehtävässä on tärkeää olla erinomainen Excel osaaminen sekä kokemusta PowerBI-ohjelmasta. Hyödyksi luemme seuraavien työkalujen aiemman kokemuksen tai itse opiskellut taidot: Qlikview, IBM Planning and Analytics, SQL, Sharepoint, Ax sekä kotimaisen että IFRS kirjanpidon osaaminen. Aiempi taloushallinnon, tietovarastojen tai rakennusalan osaaminen katsotaan myös eduksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa Business Controller Jarkko Mäkitalo, 040 041 8614 (15.12. klo 11–12, 11.1. klo 10–11) tai jarkko.makitalo@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Vantaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot