(Poistunut julkaisusta)

Controller / Grano Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019


Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 25 paikkakunnalla Helsingistä Rovaniemelle. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee noin 1100 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa. www.grano.fi

Oletko sinä etsimämme taloushallinnon ammattilainen? Haluatko hyödyntää aiempaa kokemustasi raportoinnin ja laskennan tehtävistä ja olla mukana tukemassa Granon liiketoimintaa ja sen kasvua?

Haemme nyt

Controlleria

vahvistamaan taloushallinnon tiimiämme. Meillä saat ympärillesi ammattitaitoiset työkaverit ja pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä.

Controllerin roolissa olet mukana tukemassa liiketoimintaa ja johdon päätöksentekoa sisäisen laskennan, analysoinnin, raportoinnin, talouden suunnittelun sekä ohjauksen avulla. Osallistut konsernin ulkoiseen ja sisäiseen raportointiin sekä kehittämiseen. Työhösi kuuluu sekä kuukausi- että ad hoc -raportointia, budjetointia sekä tilinpäätöksissä avustamista. Tehtävässäsi pääset myös osallistumaan taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle sisällöltään monipuolisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kasvaa kehittyvän yrityksen mukana. Controllerin roolissa pääset mukaan vaikuttamaan liiketoiminnan kehittämiseen ja päätöksentekoon. Työssäsi sinulla on tiimisi tuki ja ympärilläsi mukava työyhteisö Vallilan pääkonttorillamme.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on 2–5 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä. Olet kiinnostunut talouden prosesseista ja etsit jatkuvasti tapoja viedä niitä seuraavalle tasolle. Käytät myös sujuvasti talouden järjestelmiä. Ulkoisen laskennan ja kirjanpidon osaamisen katsomme eduksesi. Työskentelyotteeltasi olet analyyttinen, tarkka sekä aktiivinen tiimipelaaja, jolla on joustava ja vastuullinen asenne. Ymmärrät talouden aikataulut, etkä pelkää työn sisältämiä rutiinitehtäviä. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielillä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM).

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Antti Uusitalo, puh. 050 598 2946. Voit olla yhteydessä myös MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Satu Lannettaan, puh. 020 746 9484. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 25.2.2019 mennessä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.