(Poistunut julkaisusta)

Controller, Financial Accounting
Nurminen Logistics Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Toimintamme kehittyessä haemme emoyhtiön palvelukseen sinua energinen ja kehityshakuinen

Controller, Financial Accounting

Vastaat Controllerin työssä itsenäisesti kassanhallinnasta ja myyntisaatavien hallinnasta. Osallistut kehitysprojekteihin,  tilinpäätösten tekoon ja tarvittaessa toimit ulkoisen laskennan tehtävien sijaisena. Ylläpidät talouden käytäntöjä ja ohjeita sekä varmistat kouluttamalla, että henkilöstömmekin toimii ajantasaisen ohjeistuksen mukaisesti. Kiinan juna -liiketoimintamme operatiivinen seuranta ja raportointi tulee olemaan myös yksi keskeisistä tehtävistäsi.

Työtehtäväsi edellyttävät sinulta järjestelmällisyyttä, numerotarkkuutta ja huolellisuutta, sinulla on myös kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Kehityshakuisuus ohjaa työskentelyäsi ja analysoit, miten voit kehittää sekä vastuullasi olevia toimintoja että koko taloushallinnon prosesseja. Kassanhallintatehtävät pitävät sisällään kassaennusteen päivittämisen, myyntisaatavien hallintaan liittyen teet tarvittaessa luotonvalvontaa ja tuotat perintäaineistoa ulkoistettuun perintään. Kehitysprojektit ovat monipuolisia prosessien virtaviivaistamisesta aina kirjanpidon raporttien kehittämiseen liiketoiminnan tueksi.

Menestyäksesi tarjoamassamme tehtävässä, alla olevat asiat kuvaavat sinua:
 

  • Yhteistyö-, asiakaspalvelutaitoisuus ja luottamuksellisuus
  • Toimisto- ja taloushallinnon ohjelmistojen hallinta
  • Kyky työskennellä joustavasti ja nopeasti myös kiireen aiheuttaman paineen alaisena
  • Keskeisen työhön liittyvän lainsäädännön hallinta
  • Oman alan kehityksen aktiivinen seuranta
  • Kehityshakuisuus
  • Kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
  • Soveltuva kaupallinen tutkinto (esim. KTM, AMK)


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn, jossa pääset käyttämään monipuolisesti osaamistasi ja kehittymään urallasi sekä kehittämään konsernin talouden toimintoja. Töitä pääset tekemään asiantuntevassa, kannustavassa ja ketterässä työyhteisössä. Olet osa taloustiimiämme, jonka toiminnasta talouspäällikkömme vastaa. Tiimissä on lisäksesi pääkirjanpitäjä, joka vastaa yritystemme ulkoisesta laskennasta ja kirjanpitäjä, jonka päävastuulla on ostolaskujen ja matkalaskujen hallinta. Lisäksi teet läheisesti töitä Group Business Controllerin kanssa.

Jätä CV:si, hakemuksesi ja palkkapyyntösi tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 26.1. mennessä, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.