(Poistunut julkaisusta)

Controller Endomines Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Etsitkö monipuolista ja haastavaa työtehtävää, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä liukuvat työajat? Haluaisitko päästä kehittymään ja kasvamaan urallasi osana kunnianhimoista yritystä? Tämä tehtävä tarjoaa nuorelle ammattilaiselle erinomaisen mahdollisuus päästä kasvattamaan osaamistaan niin business- kuin financial controllerin työtehtävistä! Jos kiinnostuit tehtävästä, lue lisää ja jätä hakemuksesi pikimmiten.
KUVAUS
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääsääntöiset työtehtäväsi sisältävät monipuolisesti niin business kuin financial controllerinkin työtehtäviä. Hoidat konsernin kuukausikohtaista kondolisointia, sekä siihen liittyvää kirjanpitoa ja raportointia. Emme kuitenkaan etsi kirjanpitää, sillä kirjanpito on ulkoistettu. Controllerina hallinnoit päivittäistä varainhoidon valvontaa yhtiön lyhyen ja pitkän aikavälin liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisessä roolissa kansainvälisen tiimin kanssa. Työskentelet päivittäisessä yhteistyössä talousjohtajan kanssa, olet aktiivisesti yhteydessä ulkoistettuihin kirjanpitäjiin sekä teet yhteistyötä USA:ssa olevan controllerin kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu mm.


* Raportointi kuukausi-, kvartaali- ja vuositasolla
* Toiminnan kehittäminen ja päivittäminen
* Erilaiset Ad hoc-toiminnot
* Syvyysanalyysien sekä CF-laskelmien teko
* Maksuliikenteen valvominen ja ajan tasalla pitäminen


Tehtävä sopii sinulle joka haluat kehittyä kunnianhimoisen ja kasvavan yrityksen mukana. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden laajaan työnkuvaan, tuloksiin pohjautuviin bonuksiin, sekä muihin työnantajan tarjoamiin etuihin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja avoin tiimipelaaja, joka nauttii myös itsenäisestä työstä numeroiden parissa. Sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpidosta, ja olet valmis oppimaan myös työskentelemään tilinpäätösten parissa. Osaat tarkastella ja kehittää omaa työntekoasi tarvittaessa, sillä toimintaasi ohjaa halu kehittyä ja edetä urallasi. Työskentelet suomenkielen lisäksi sujuvasti englannin kielellä.

Hahmotat liiketoimintaa kokonaisuutena ja pystyt analysoimaan, raportoimaan sekä ennustamaan taloudellisia lukuja. Sinulla on myös perustiedot talouden että liiketoiminnan valvonnasta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. rahoitus tai laskentatoimi)
* Vähintään 6 kk kokemusta vastaavista tehtävistä
* Aiempaa työkokemusta kirjanpidon parissa
* Riitävät tekniset taidot (MS Office, muut käytettävät ohjelmistot)
* Perustiedot IFRS:sta
* Kykyä hahmoittaa liiketoimintaa ja analysoida taloudellisia tietoja
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Myös ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian / Huhtikuun alussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk (jatko mahdollinen)

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan, mahdollisuus myös tuloksiin perustuviin bonuksiin

Julkaisupäivämäärä: 5.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Endomines on ketterä ja moderni kaivosyhtiö, joka harjoittaa kultamalmin etsintää ja kaivostoimintaa Suomessa ja Yhdysvalloissa. Pyrimme kasvattamaan yhtiön arvoa kehittämällä omistamistamme esiintymistä taloudellisesti kannattavia kaivoksia, joissa noudatetaan kestävän kaivostoiminnan periaatteita. Haemme kasvua myös yrityskauppojen ja muiden yhteistyöjärjestelyjen avulla.

Meillä on malminetsintälupa Itä-Suomessa koko Karjalan kultalinjan kattavalle alueelle sekä kaivosluvat useisiin kohteisiin tällä alueella. Karjalan kultalinjalla toimii esimerkiksi Pampalon maanalainen kaivos. Yhdysvalloissa omistamme viisi kultaesiintymää Idahon osavaltiossa.