(Poistunut julkaisusta)

Controller Asfaltin liiketoimintaan
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme Controlleria NCC Industryn Asfaltti-yksikkömme kolmen hengen Controller-tiimiin edeltäjän siirtyessä talon sisällä Controller-tiimin vetäjäksi. Työsi on itsenäistä, mutta teet yhteistyötä kollegojesi ja koko yksikön kanssa aktiivisesti liiketoimintaa edistäen.

Työssäsi raportoit Asfaltin sektoricontrollerille vastaten oma-aloitteisesti levitysliiketoiminnan päivittäisistä talousprosesseista, talouden seurannasta ja seurannan kehittämisestä sekä liiketoiminnan sparraamisesta. Vastaat myös NCC Industry Oy:n juridisen yhtiön raportoinnista sekä yhteydenpidosta sisäisten talouspalveluiden suuntaan.

Tehtävässä pääset osallistumaan pohjoismaisella tasolla liiketoiminta-alueen Controller-tiimin sekä muiden yhteistyöfoorumien työskentelyyn. Osana pohjoismaista rakennuskonsernia tehtävä tarjoaa laaja-alaisen näköalapaikan pohjoismaiseen rakennus- ja inframarkkinaan, jossa voit kehittää itseäsi kiinnostuksesi mukaan haluamaasi suuntaan.


Odotuksemme sinulle

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi, KTM, DI) ja useamman vuoden menestyksekäs työkokemus sisäisen ja ulkoisen laskennan raportointitehtävien parissa tai vastaavista taloushallinnon tehtävistä.

Työotteesi on kiireen keskelläkin rauhallinen ja loogisen päättelykykysi avulla luovit sujuvasti erilaisten järjestelmien sekä prosessien viidakossa. Pystyt jalostamaan monesta lähteestä löytyvää tietoa johdon päätöksenteon tueksi.

Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ovat tärkeitä tehtävässä menestymiseen, etkä pelkää vaihtuvia tilanteita ja ratkaisemattomia ongelmia. Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielillä ja suhteita luoden saat viestisi perille eri tahoille.

Controllerin työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä Suomessa että Pohjoismaissa.

 

Hyvä tietää NCC:stä

NCC:n visiona on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjoismaissa. Sen liikevaihto vuonna 2018 oli lähes 5,6 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 16 300.  NCC:n osakkeet on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä.​

Suomen Asfaltti-yksikkö toimii pohjoismaisessa NCC Industry -organisaatiossa n. 250 NCC:läisen voimin. NCC:läisiä yhdistävät arvomme rehellisyys, kunnioitus, luottamus ja edistyksellisyys. Tutustu Asfaltti-yksikkömme palveluun: https://www.ncc.fi/tarjontamme/asfaltti/

Hae heti!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen https://jaanatoppariconsultingoy.teamtailor.com/jobs/225250-controller-ncc-industry viimeistään 22.5.2019.

  

Oletko etsimämme talousosaaja? Kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antavat konsultit Jaana Toppari ja Mikko Sirkiä, Jaana Toppari Consulting Oy:stä. Jaanan tavoitat numerosta 050 5719 621 ja Mikon numerosta 040 5192 973. Controller-tiimin esimies Tuomo Kontio antaa lisätietoja 10.5.2019 klo 13-15, 16.5.2019 klo 12-15 ja 21.5.2019 klo 9-12, puh. 043 826 7609.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme: www.ncc.fi/tule-toihin.