(Poistunut julkaisusta)

Contract manager
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2020

Työnkuvasi

Haemme Contract Manageria osaksi Heating and Cooling Finlandin tuotannon ja jakelun tiimiä. Vastaamme kaukolämpöliiketoiminnan, energiantuotannon ja -jakelun käytöstä ja kunnossapidosta. Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden energiajärjestelmiä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Osana tiimiä vastaat Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n käyttö- ja kunnossapitotoiminnan sopimushallinnasta ja toiminnan kehittämisestä yhdessä Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n toimitusjohtajan kanssa. Toimipaikkasi on Naantalin voimalaitos. 

 

Tarjoamme sinulle

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen toimintaympäristön ja mahdollisuuden työskennellä energiajärjestelmän muutoksen eturintamassa. Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n moninainen sidosryhmäverkosto ja toimintamalli tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää ja kehittää osaamistasi kaikilla tuotantoyhtiön toiminnan alueilla. Työtehtävissäsi voit kehittyä laaja-alaisesti EHS:n, omaisuudenhallinnan, turvallisuuden, käyttö- ja kunnossapitotoiminnan sekä talouden alueilla. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on soveltuva tekninen tausta ja vähintään viiden vuoden työkokemus sekä näyttöjä vastaavien tehtävien menestyksekkäästä hoidosta. Taustasi on voimalaitosten tai prosessiteollisuuden käyttö- ja kunnossapitotehtävistä. Olet käytännönläheinen, oma-aloitteinen ja ketterä yhteistyön rakentaja, järjestelmällinen toimintatapa on osa vahvuuksiasi. Luot persoonallasi ja toiminnallasi vaikuttavuutta organisaatioon ilman suoraa esimiesasemaa. Omaat hyvät valmiudet asioiden kirjalliseen ja suulliseen ilmaisuun suomeksi ja englanniksi. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 15.2.2020. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Panu Ahrnberg p. 040 554 2462.