Contract Administrator, Siemens Healthcare
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021
Etsimme Siemens Healthcare Oy:lle henkilöä tilausten käsittelyn ja laskutuksen pariin. Mikäli sinua kiinnostaa monipuoliset toimistotehtävät terveysteknologian kentällä, lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
KUVAUS
Siemens Healthcaren order-to-cash -tiimi tukee sisäistä organisaatiota sopimusten käsittelyyn, laskutukseen ja logistiikkaan liittyvissä asioissa. Sinun vastuullesi kuuluvat mm. sopimusten kirjaaminen ja seuranta SAP:ssa sekä laskutukseen liittyvät tehtävät.

Organisaatiossa on käynnissä uuden toiminnanohjausjärjestelmän implementointi, jonka johdosta etsimme lisäkäsiparia tiimiin. Tehtävä on määräaikainen, arviolta vuoden 31.8.2023 saakka, mutta työn on mahdollista jatkua senkin jälkeen.
Työtä tehdään normaaleiden toimistotyöaikojen puitteissa hybridimallilla joko kotoa tai toimistolta käsin.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
* Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa tehtävässä
* Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Soveltuvan koulutustaustan lisäksi odotamme, että sinulla olisi aikaisempaa työkokemusta vastaavista toimistotehtävistä. Erityisesti kokemus tilausten käsittelystä ja SAP:n parissa työskentelystä nähdään eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, asiakaspalveluhenkinen asenne sekä rohkeutta tarttua tehtäviin.

Muuta tietoa


* Aloitus: tammikuu 2022
* Kesto: 31.8.2023 asti
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemens Healthcaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Siemens Healthcaresta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot